folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ytü Davutpaşa Yurt Önerisi

Ytü Davutpaşa Yurt Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek

Davutpaşa'ya yakın önerebileceğiniz güzel yurtlar var mı? Şöyle giriş çıkışı çok sıkıntı olmayan, interneti sıkıntı olmayan yurt var mıdır?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    DeadSoul bunu yazdı

Davutpaşa'ya yakın önerebileceğiniz güzel yurtlar var mı? Şöyle giriş çıkışı çok sıkıntı olmayan, interneti sıkıntı olmayan yurt var mıdır?

oralarda özel iyi bi yurt duymadım hiç hocam, sen kykya başvurdunmu FSM Yurdu var kampüsün içinde 3 sene kaldım on numara 5yıldız

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek

fsm yurdu için bayağı torpil gerekiyor diyorlar, kyk başvurmadım gelceğini zannetmiyorum hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

Torpil gerekmiyor o kadar da. Kyk çıkarsa gidip dilekçe yaz şu yurdu istiyorum diye, sonra çıkabilir. Bana ve oda arkadaşıma öyle çıkmıştı. Ayrıca bence okula yakın diye davudpaşa veya esenlerde kalma. Gece bir yere gidersin 8 9 lira taksi parasi verirsin cevizlibağ'dan.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    angels_demos bunu yazdı

Torpil gerekmiyor o kadar da. Kyk çıkarsa gidip dilekçe yaz şu yurdu istiyorum diye, sonra çıkabilir. Bana ve oda arkadaşıma öyle çıkmıştı. Ayrıca bence okula yakın diye davudpaşa veya esenlerde kalma. Gece bir yere gidersin 8 9 lira taksi parasi verirsin cevizlibağ'dan.

hacı kaç yıldır fsmdesın sen :D 

Toplam Hit: 829 Toplam Mesaj: 5