Yükleme Dosyalarını Cd İstemeden Yüklemek(Yardım)
-
arkadaşlar battle for middle earth strateji oyununun cdleri wardı fakat çok çizikti yükleme esnasında hata veriyordu bende cdleri zar zor tekrar deneye deneye pc ye kopyaladım ayrı ayrı 4 cd yide. Pcye kayıtlı olan dosyalarla yüklemeye başlıyorum fakat 2.cd yi takın diyor direk 2. cd ye geçmiyor 2.cdnin dosyalarınıda 1.cd yle aynı klasöre kopyalayıp tekrar denedim yine 2.cd yi istedi buna bi çözüm bulamazmıyız napabilirimde otomatikmen cd istemeden yüklemeye devam eder yardımcı olucak arkadaş warmı
-
iso olarak almadiysan, magic iso sonrada daemon tools'la monte et.
-
"Göz at" seçeneği çıkıyor mu ? eğer çıkıyorsa ona bas 2. Cd nin dizinini göster tamamde. Eğer yoksa bu seçenek ozaman yanılmıyorsam deamons tools ile hallede bilirsin sanırsam galiba. ( tam bilmiyorum )
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------iso olarak almadiysan, magic iso sonrada daemon tools'la monte et.
-----------------------------
nasıl yani biraz daha açıklayıcı olabilirmisin kardeş -
cd'nin yedegini iso olarakmi aldin yoksa direk kopyala yapistirmi yaptin icindekileri ?
iso olarak almadin diyelim google'dan magic iso'yu indir hepsini .iso formatina cevir.
sonrada o iso'lari daemon tools'la sanal disk olusturarak monte et.
o sekilde cd'ler takiliymis gibi yuklemeyi sorunsuz yaparsin.
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------cd'nin yedegini iso olarakmi aldin yoksa direk kopyala yapistirmi yaptin icindekileri ?
iso olarak almadin diyelim google'dan magic iso'yu indir hepsini .iso formatina cevir.
sonrada o iso'lari daemon tools'la sanal disk olusturarak monte et.
o sekilde cd'ler takiliymis gibi yuklemeyi sorunsuz yaparsin.
dediğin olayı kısmen anladım ama iso olarak kopyalamadım direk kopyaladım fakat şuan int cafedeyim evde int yok magic isoyuda indirmek için şuan müsait değil fakat deamon tools war evde klasor olarak atamazmıyım yükleme dosyalarını deamon toolsa -
hayir. sevgiler
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------hayir. sevgiler
sağol