Yüksek FPS Kaybı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Beyler bir süredir ani fps kayıpları yaşamaktayım. 3-5 ay öncesinde grafikler orta seviyeyken bile 60-70 fps aldığım cs:go da bile şu an maks 20-30 arası fps görünüyor. Haliyle oyun oynamak tam bir eziyete dönüşüyor. Oyun aynı oyun, donanim aynı donanim, aradaki tek fark nvidia sürücülerini güncel tutmam ve grafikleri dibe kadar çekmem. 

Peki sıkıntı bilgisayarımda mıdır yoksa grafik kartından kaynaklanan bir şey midir? Bu sorunu ne şekilde çözebilirim?

Ekran kartı: GT620M

Ram: 4 GB 

İşlemci: i5 3210M

Sadece Cs:go da değil bütün oyunlarda durum böyle. 

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Muhtemelen makinen ısınıyor. Termal macunun kurumuştur. Dizüstü bilgisayarlarda genellikle görülen bir durum. Değiştir düzelir.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

ekran kartındaki "M" ibaresini görünce tamam dedim :D 

herşey aynı ama ortam aynı değil , sıcaklık aynı değil , anlık yük aynı değil , hava akışı aynı değil vs.vs.

bi güzelce temizleyin soğutucuları mümkünse gümüş içeren bi termal macun ile yeniden macunlayın.

bunlarda yüzey çok tırnak kadar işlemci gibi 2 parmak değil. çok çabuk deforme oluyor özellik kaybediyor.

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

laptopı macunladığında bile fps kayıplarda ise üzülme

diğer oyunlar düzelse bile soktugumun source motorlu oyunlar düzelmeyecek her patch -5 fps demektir valve jargonunda

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Aynen son dönemlerde ısınmalar var. O zaman ben termal macunu bir deneyeyim en iyisi.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 995 Toplam Mesaj: 5