folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yuksek Lisans Basvurusu İcin Sartlar

Yuksek Lisans Basvurusu İcin Sartlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Yav heryer 2.50 veya 3 uzeri lisans notu istiyor zamaninda 2nin ustunde mezun oldukta 2.50 yi gecmedik 

Simdi nasil olacak bu isler bilen eden varmi 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

basvuru sarti neyse o, onu degistirme sansin olmaz. daha dusuk ortalama ile y.lisans kabul eden varsa oraya basvuracaksin.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek
    Ziraatci bunu yazdı

Yav heryer 2.50 veya 3 uzeri lisans notu istiyor zamaninda 2nin ustunde mezun oldukta 2.50 yi gecmedik 

Simdi nasil olacak bu isler bilen eden varmi 

ARkadaşın dediği gibi yada paralı okuyacaksın :) Not ortalama ve ales istiyorlar. Tabi Kıytırık bir okul olsun amaç belge olsun hava atarım diyorsan uzaktan eğitim veren okullara bak. 

Buray takip edebilirsin: https://akademikadro.net/lisansustu-ogrenci-ilanlari/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek

Yurt dışında YL yap.

askerlik falan içinse kaydol sikko bir 2.ogretim veya uzaktan eğitime yalandan gidip geliyorsun

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam her üniversitenin şartı farklı olabiliyor. Bazıları diploma puanı+ales+yabancı dil puanının harmanlamasının %50 si + kendi yaptığı giriş sınavı puanının %50 si gibi şartlar koyabiliyor. Benim zamanında Dokuz Eylül Üniversitesi şartları öyleydi mesela.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Simdi heryer nerdeyse 2.5 veya 3.0 mezuniyet istiyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokhaN
    GokhaN's avatar
    Erkek

hocam özellerde sadece 55 60 ales puanı istiyorlar diye biliyorum ücretleri sağlam oluyor ama uyarayım

kıl olan yer kaşınır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

okuldan okula değişiklik gösterebilir. bazıları en az 2.50 isterken bazıları bu şartı koymaz ya da hesaplama yaparken buradan gelecek kat sayıyı dahil eder. örnek veriyorum 90 ales, 90 yds puanın, 2.20 de ortalaman vardır sınav puanların sayesinde yine üst sıralarda yer alırsın. mesela kimi üniversite sınav puanlarına odaklanıp bir eşitlik olması halinde ortalamaya başvurur. alan neydi bu arada?

Toplam Hit: 777 Toplam Mesaj: 8
lisans yuksek