Yüksek Lisans Şartları?
-
iktisat bölümündeyim hangi üniversite aleste kaç istiyo üds istiyomu istiyosa kaç istiyo
lisans programlarına katılaiblmek için gerekli şartları filan bulabileceğim döküman varmı
nette baktığımda hep başvuru durumlarını anlatmışlar
-
Genelde 60 üstü istiyorlar. Ama bu sene sonunda yeni bi düzenleme daha olacak diye duydum, o zaman nasıl yaparlar belli değil...
-
ben 71 almıştı iktisa 2 deyim daha :) bu iyi birşey yani oz aman
-
ösym ales 2009 sözelden 15 soruya baktım hepsi doğru çıktı :)) sonra sıkıldım kapattım
akademisyen olacak adamız da işte harcanıyoz :))
-
%50 Ales
%40 ortalama
%10 dil
İstediğin bölümden mezun ol herhangi bir bölümde master yapabiliyorsun. Başvuranlar arasında şu yukardaki oranlarda sıralama yapılacak, kontenjan kadarını alacaklar. Yeni düzenleme ile böyle olacak diye biliyorum ama yanlış biliyor da olabilirim.
-
aöf mezunları da yüksek lisans yapabilir bilginize...
-
Hocam,
Kusuruma bakma; ama herhalde akdemisyen olmanın, veya herhangi bir şey olabilmenin, ilk kuralı olkumak ve okuduğunu anlamaktır. "Download" bölümünde böyle bir soru soracağına keşke aynı soruyu google.com ' a sorsaydın; sana bilmem kaç tane cevap vereceği gibi bozuk Türkçe'ni de düzeltirdi.
Ah be hocam sen şimdi yüksek lisans yapsan; akademisyen olsan ne olur olmasan ne olur!
http://forum.memurlar.net/forum.aspx?id=22 bu adresten de bilgi alabilirsin.
Hayatta başarılar dilerim.
-
KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam,
Kusuruma bakma; ama herhalde akdemisyen olmanın, veya herhangi bir şey olabilmenin, ilk kuralı olkumak ve okuduğunu anlamaktır. "Download" bölümünde böyle bir soru soracağına keşke aynı soruyu google.com ' a sorsaydın; sana bilmem kaç tane cevap vereceği gibi bozuk Türkçe'ni de düzeltirdi.
Ah be hocam sen şimdi yüksek lisans yapsan; akademisyen olsan ne olur olmasan ne olur!
genele açmıştım diye hatırlıyorum belki yanlışlıkla olmuştur.insan gibi eleştiri yapsan başımın üstüne koyucamda.
google yazdığımıda söylemiştim.
neyse uzatmayalım yoksa başım üstüneden çıkıp başla ilgili kelimeler sölicem kalsın
-
Hangi üniversite de yüksek düşünüyorsan.. Atıyorm gazi üniversitesi sosyal bilimler enstitütü yazıyorsun..Oradan bakabilirsin her üniversiteye..Her üniversitenin farklı oranları var.Kimisi mülakatı şart koşarken kimisi bazı üniversiteleri özellikle almıyor.Bu konuda hocalarına danışmanda fayda var..
-
patates bunu yazdı:
KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
Hocam,
genele açmıştım diye hatırlıyorum belki yanlışlıkla olmuştur.insan gibi eleştiri yapsan başımın üstüne koyucamda.
google yazdığımıda söylemiştim.
neyse uzatmayalım yoksa başım üstüneden çıkıp başla ilgili kelimeler sölicem kalsın
-----------------------------:)