Yüksek Lisans Tavsiyeleri
-
Arkadaşlar malum okul bitiyor... Benimde niyetimde akademisyen olmak var... Ve yazın yüksek lisans için başvuruda bulunmak istiyorum... Benim bölümüm İktisat.
İstediğim bölümler:
1.Beşeri ve İktisadi Bölümler-Ege Üni
2.Bölgesel Kalkınma İktisadı-Ege Üni
3.Ortadoğu İktisadı ve Coğrafyası-Marmara Üni
4.Uluslararası İlişkiler-Ege,Gazi,İstanbul Üni
5.Beşeri ve Ekonomik Coğrafya-Ege Ün.
Sizce hangi üniversite yada bölümü tercih edeyim...?
-
-
uluslararası ilişkiler istanbul üni.
not. ben de okulu sündürmüş bir iktisat öğrencisiyim. -
irem26 bunu yazdı:
-----------------------------
İrem hangi üniversiteyi önerirsin? -
uluslar arası ilişkiler için istanbul ankara
-
Devlet'in 1,00 TL^ye sattığı e-devlet şifresine 10,00 TL veren nacizane bir insan olarak senin, akademisyen olmanı can-ı yürekten istiyorum :D
Aslında yüksek lisans için senin seçim yapman büyük hata, odtü, hacettepe, 9 eylül gibi üniversitelerin senin peşinden koşması lazım, seni üniversitesine kabul etmeyen rektörün aklına şaşarım,
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
Devlet'in 1,00 TL^ye sattığı e-devlet şifresine 10,00 TL veren nacizane bir insan olarak senin, akademisyen olmanı can-ı yürekten istiyorum :D
Aslında yüksek lisans için senin seçim yapman büyük hata, odtü, hacettepe, 9 eylül gibi üniversitelerin senin peşinden koşması lazım, seni üniversitesine kabul etmeyen rektörün aklına şaşarım,
Para benim cebimden çıktı... Sana ne oluyor... Sana giren çıkan mı var. Ben şifremi bir buçuk sene önce aldım... -
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------:D:D:D:D:D