Yüksek Lisans Yaparken Lisan Eğitimi
-
Arkadaşlar yüksek lisans yaparken üniversite sınavına girip aynı anda bir lisans programı okunabilir mi?
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar yüksek lisans yaparken üniversite sınavına girip aynı anda bir lisans programı okunabilir mi?
-----------------------------Lisans okuman için lise tiploman gerekiyor bunu nerden alacaksın ? Onu aldıktan sonra okuyabilirsin tabiki
-
Ben yüksek lisansa girerken sormuştum olamıcağını söylemişlerdi.
-
Yapabirsin. zaten yüksek lisans ta lisans diplomanı alyorlar lise diploman sende kalyor. ben sene başında yüksek lisans yaparken lisans a da başladım sonra baktım iş gevşedi derse filan gitmiyorum :D lisans tan kayıt sildirdim. Vazgeçersem tekrar sınava girerim. Zaten puanlar eskisisi kadar yüksek değil. Sadece aynı seviyede eğitimi aynı anda yapamazsın. yani aynı anda 2 lisans(yandal olayı hariç), aynı anda 2 yüksek lisans, aynı anda 2 doktora yapamazsın.
-
amg bunu yazdı:
-----------------------------Yapabirsin. zaten yüksek lisans ta lisans diplomanı alyorlar lise diploman sende kalyor. ben sene başında yüksek lisans yaparken lisans a da başladım sonra baktım iş gevşedi derse filan gitmiyorum :D lisans tan kayıt sildirdim. Vazgeçersem tekrar sınava girerim. Zaten puanlar eskisisi kadar yüksek değil. Sadece aynı seviyede eğitimi aynı anda yapamazsın. yani aynı anda 2 lisans(yandal olayı hariç), aynı anda 2 yüksek lisans, aynı anda 2 doktora yapamazsın.
-----------------------------lisans diplomanı nasıl alıyorlar ya
-
Ben şu an hem lisans, hem yüksek lisans yapıyorum. Lisansı bitirmeden kendi bölümümde yüksek lisansa başladım.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Ben şu an hem lisans, hem yüksek lisans yapıyorum. Lisansı bitirmeden kendi bölümümde yüksek lisansa başladım.
-----------------------------o özel öğrenci hacı o başka
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------amg bunu yazdı:
-----------------------------Yapabirsin. zaten yüksek lisans ta lisans diplomanı alyorlar lise diploman sende kalyor. ben sene başında yüksek lisans yaparken lisans a da başladım sonra baktım iş gevşedi derse filan gitmiyorum :D lisans tan kayıt sildirdim. Vazgeçersem tekrar sınava girerim. Zaten puanlar eskisisi kadar yüksek değil. Sadece aynı seviyede eğitimi aynı anda yapamazsın. yani aynı anda 2 lisans(yandal olayı hariç), aynı anda 2 yüksek lisans, aynı anda 2 doktora yapamazsın.
-----------------------------yüksek lisans yapman için ne gerekli? Lisans mezunu olman.
O yüzden senin lisans diplomanı alıyorlar. Lise diplomasını alıpta ne yapsınlar. Şu an hala yüksek lisans yapyorum ama lise diplomam evde duruyor
-
amg bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------amg bunu yazdı:
-----------------------------yüksek lisans yapman için ne gerekli? Lisans mezunu olman.
O yüzden senin lisans diplomanı alıyorlar. Lise diplomasını alıpta ne yapsınlar. Şu an hala yüksek lisans yapyorum ama lise diplomam evde duruyor
-----------------------------benim de lisans diplomam evde duruyo ve yüksek lisans yapıyorum :)
-
Lan bölümde beni kandırmışlar :S