folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yükseköğrenim Stajı Hakkında

Yükseköğrenim Stajı Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jaws067
    jaws067's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar 2 yıllık meslek yüksek okulu endüstriyel elektronik bölümüne yeni başladım ve size sormak istediğim bişe var.Duyduğuma göre biz staj yapacakmışız yazın.Sorum şu 1.senenin sonunda oluyormu bu iş 2 Büyük firmalarda (aselsan , tcell vb.) staj yapmak için ne gerekiyor.Nota göremi okula göremi.Dieceksiniz buraya ne soruyon danışmanına sor Cvp:danışmanın kendinden haberi yok..Teşekkürler

Anlatılmaz yaşşanır...:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

notla alakası yok çünki o staj esnasında senin notların daha belli olmamış olur.

büyük firmalar stajeri de sınavla seçer girersin sınavdan alabilirsen notu girersin

yada torpilin olacak her zaman ki gibi heryere girersin o zaman.

staj yaptığın işletmeden en az 1 mühendis bulunmak zorunda

başka merak ettiğin birşey varsa yardımcı olayım 4 yıldır meslek yüksek okulu okuyorum benden rütbelisini bulamazsın :D 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jaws067
    jaws067's avatar
    Erkek
    Hocam sağolasın allah razı olsun.Peki Teknolojinin bilimsel ilkeri dersinden kaldın demi 1. sene 1.dönem :D
    Kime sorsam okulu uzatanlara herkez o dersten kalıyor ve veremiyorlar bi türlü:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

bildiğin fizik lan o :D

bütünlemede elektrik me manyetizma sorduğu için geçtim

bide asistan girdi sınava aram iyiydi muhabbetle geçtim.

derslerine de hiç girmedim bi prof vardı. şamata yapacaksanız çıkın imzanızı atıp derdi bizde girmezdik.o sebeple kaldım.

yoksa yine kalıncak ders değil 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek

Kardeş Staj Hakkında şunu söyleyebilirim.

Staj yerini git araştır kendin biryer bul.eğer büyük firmalarla görüş kabul ederlerse çok iyi olur stajdan sonrada iş imkanı olur kendine.benim zamanımda staj için tek şart şuydu imza atacak bir elektronik mühendisi olmalı staj yapacağın yerde.ben akdeniz üni biomedical mezunuyum.tıp fakültesinde staj gördüm ve şu an alman bir firmanın teknik servisliğini yapıyorum.demek istediğim büyük firmalar iyi olur herzaman.

Teknolojinin bilimseel ilkeleri için ise şunu söyleyebilirim;

Kafana takma şimdiden.bizdede kimsenin geçemediği dersler olurdu.o dersten kalan öğrenciler fazlalaşınca ya öğretmen insafa geliyor çoğunu geçiriyor yada idare o dersi başka hocaya veriyor o zaman geçiyor herkez.ama ders çalışıp geçemiyorsan bütünleme sınavları var olmadıysa tek ders sınavı var.sen yeterki hocanla aranı samimi tut.Bizimde 1 hoca vardı rüşvetle geçerdi herkez.ben hocanın bilgisayarını yaptım bigün sonra sınav kağıtlarını hocayla beraber okur olduk notları ben girerdim NOTMATİke.yani işi bilcen işe gitmicen.

hadi kolay gelsin kardeş....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jaws067
    jaws067's avatar
    Erkek
    Hea hacı biliom bildiğimiz fizik daha doğrusu bilmediğimiz.:)

Bizde devamsızlıkta acaip kastırıyorlar.Okulun ilk günü bile adam yoklama almış bide uygulama dersi düşün artık .

Toplam Hit: 570 Toplam Mesaj: 6