folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yumatu YT-8600 CI Sorun

Yumatu YT-8600 CI Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

Hocamalr acil bi yardıma ihityacım vvar eve uydu bagladılar babamda gitmiş dün dedemden başlıktaki uyduyu almış  takmış bakmış sinyal yok bugun bana ugraş hallet dedi bende ugrasıyodum bi turlu sinyal gelmiyodu netten filan arastırıken yok fab. ayarlarına dö tp leri kanalları sil cart curt seyler yazıyodu hepsini ypatım şimdi ortada ne tp var ne kanal nede sinyal aklsam 8 e kadar filan vaktim var bi yardım edin kac ssattir ugrasıyorum yapamdım.

Reis gelene kadaryapamazsam valla kıcıma roketi baglar yollar Turksat 1c ye ordan yaptırır ayaları oksıjen filajnda vermez nefesini tut der :D

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Baracuda bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocamalr acil bi yardıma ihityacım vvar eve uydu bagladılar babamda gitmiş dün dedemden başlıktaki uyduyu almış  takmış bakmış sinyal yok bugun bana ugraş hallet dedi bende ugrasıyodum bi turlu sinyal gelmiyodu netten filan arastırıken yok fab. ayarlarına dö tp leri kanalları sil cart curt seyler yazıyodu hepsini ypatım şimdi ortada ne tp var ne kanal nede sinyal aklsam 8 e kadar filan vaktim var bi yardım edin kac ssattir ugrasıyorum yapamdım.

Reis gelene kadaryapamazsam valla kıcıma roketi baglar yollar Turksat 1c ye ordan yaptırır ayaları oksıjen filajnda vermez nefesini tut der :D

Babana saygılarımı sunar(tırstım valla) sanada allah sabır versin diyerek şuradaki sitedeki çözümleri bir denemeni tavsiye ederim :)

http://www.uydukurdu.com/forum/showthread.php/yumatu_kanal_bulma_sorunu_yt_8600_ci_plus-73510.html?s=dfb9065035855fbc62595bf2cbab0800& 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

Jubei bunu yazdı:

Baracuda bunu yazdı:

Babana saygılarımı sunar(tırstım valla) sanada allah sabır versin diyerek şuradaki sitedeki çözümleri bir denemeni tavsiye ederim :)

http://www.uydukurdu.com/forum/showthread.php/yumatu_kanal_bulma_sorunu_yt_8600_ci_plus-73510.html?s=dfb9065035855fbc62595bf2cbab0800& 

sağolasın hocam amdamın sağı sollu bello olmuyo misal makinayı havaya ucursam bişey demez amakumandanın pilini dusurıyım kıyameti koparır bu tarz manyak bişey :D

ayrıca ne geldiyse başıma o linkten geldi D:

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 2151 Toplam Mesaj: 3