Yumurta Kutusu (Evde Davul Çalan Varsa Yardım)
-
Selam arkadaşlar, yumurta kutusunun izolasyonu sağladığını duyduk, dairede davul çalmak pek normal karşılanmadığı için belki bu yöntemi bilen yapan vardır diye soruyorum, işe yarar mı yararsa ne kadar işe yarar bir yöntem ya da başka neler yapılabilr?
-
Hoca :) yumurta şeyiyle.. işe yaramaz.. professional şekilde yapmanız lazım..
-
sanmiyorum
cunku normal kartondan bi farki yok o yumurta kutusunun.
izolasyonla tek benzerligi sekli olabilir
-
Yarıyor.Ucuz çapta garajımsı amatör stüdyonun vazgeçilmez aracıdır.Fakat üst üste 2-3 tane koymanızı tavsiye ederim.Boşluk kalmayacak şekilde heryere yapıştırılır, üstüne ve boşluklarada köpük sıkılır afiyetle yenir.
-
bilmiyorum ama youtube daki hemen hemen eve kurulanlarda odanın duvarları bu kutularla kaplı :)
hatta burak gürpınarın bir videosunu izledim yanlış görmüşte olabilirm ama duvarda değil de tavanda vardı :D ya da ben yanlış gördüm herneyse ama sanırım işe yarıyordur ya da yaramalı :D
-
dikkat et onunda çeşitleri var :)
bi küçük karton kutuyu al içine telefon koy son ses ayarla
kuutunun iç yada dışnı herneyse izolasyonla sonra çaldır telefonu ses geliomu kontrol et..
-
Hocam duvarlarına izocamla yani cam elyafıyla çevirceksin sonra bunların kumaşla örtüp üstüne sünger veya yumurta şeysi takabilirsin bide klima taktır.sıcakta içerde sauna hesabı...
-
Az da olsa işe yarıyor bizim ev stüdyosunda kullanıyorduk ama dahada geliştirilebilir üst üste 2-3 tane koyarsan daha iyi olur
-
ben battaniye tıkıştırdım.Birde koli bandına peceteleyip yapıştıracaksın vurduğun yerlere..Sesi keser.
-
strafor ucuz bir malzemedir ve yalıtımı çok iyidir
eger para vermek istemiyorum desen beyaz eşya ambalajlarından çıkan koruma köpüklerinden kullanabilirsin
Toplam Hit: 1251 Toplam Mesaj: 10