folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yumurtadan Yumurta Çıktı

Yumurtadan Yumurta Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mAdmAn
    mAdmAn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şırnak'ın Cizre İlçesinde Bir Tavuk Yumurtasının İçinden Başka Bir Yumurta Çıktı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir tavuk yumurtasının içinden başka bir yumurta çıktı.

Boş zamanlarında evinde beslediği tavuk ve horozlarla ilgilendiğini belirten Nesim Dağlı, yumurta içinde yumurta bulunduğuna ilk kez şahit olduğunu söyledi. Dağlı, "Öğle yemeği için eve geldiğimde tavuk kümesinden çok garip sesler geldiğini duydum. Bir süre umursamadım ancak sesler devam edince merak edip kümese girdim. Her şey normaldi. Sesi kümesteki tavuklardan birinin çıkardığını gördüm ve yemeğimi yemek için tekrar eve döndüm. Ancak, tavuktan gelen anormal seslerin devam etmesi üzerine kız kardeşlerimden kümesin yanında nöbet tutmalarını istedim. Kısa süre sonra kardeşlerim, beni çağırıp tavuğun yumurtlayacağını söylediler. Ben de merakla tavuğun yumurtlamasını bekledim. Tavuk yumurtlarken yanındaki diğer tavuk da hemen yumurtayı gagasıyla kırdı ve tavuk ancak bu şekilde yumurtlayabildi. Bir de baktık ki, tavuğun yumurtası hindi yumurtasının neredeyse iki katı ve içinde de başka bir yumurta var. Çok şaşırmış haldeydim. Hemen durumu babama anlattım. İlk etapta inanmadı ama yumurtayı görünce

o da çok şaşırdı. Cizre'nin alimlerine ve ileri gelenlerine de anlattım, onlar da ilk kez böyle bir şeye rastladıklarını söyledi" dedi.

barnak bassam?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    hacı nedir bu c/p sevgisi sabahtan beridir ?

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    gençler paylaşım yapsın ya bırak :D

Hoop.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    la haberlere eklesenesene
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

Stifler bunu yazdı:
    -----------------------------
    hacı nedir bu c/p sevgisi sabahtan beridir ?
    -----------------------------

hoca bırak adam paylaşmayı öğrensin :D c/p yada değil :) sonuçta paylaşıyorya..  

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

yumurtaya can veren allahım sen nelere kadirsin :|

selamve dua ile :F

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maqara
    maqara's avatar
    Erkek
    kıyamet alametidir o başına hafız dikip kuran okutmak lazım 24 saat :P :))))

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    bizim ördeğin yumurtasındanda cıkmıştı bi kere yumurta normal boydaydı.yumurtanın sarı kısma yerinde baska bi yumurta vardı kırıp yediydik. ama biz mucize gibi davranmadık ailece alışığız olağanüstü seylere :P

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Olur böyle vakalar, hölü sizi yakalar =)

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
Toplam Hit: 974 Toplam Mesaj: 9