folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yunanistan KOS Adasına Gidenler

Yunanistan KOS Adasına Gidenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yunanistan kos adasına gidenler varmı aranızda kaç liraya patlıyor ve neler gereklidir evraklar için.

bu konuda daha önce giden deneimli arkadaşlar yada ucuz yolllu ve güvenilir bir yere yönlendirebilecek arkadaşlar turizmciler varmı acaba ;)

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

Kos'a her sabah 09.00'da Bodrum'dan feribot ve deniz otobüsü var. Aynı gün içinde gidip dönerseniz, fiyat deniz otobüsüyle 30, feribotla 25 Euro. Bodrum Express Lines 0252 316 10 87 www.bodrumexpresslines.com

Adaya teknenizle geliyorsanız Murat Bey'in acentası Mouratti Tours'dan (22420 25414 www.mourattitours.com) hizmet alabilirsiniz. Bu acenta her türlü turizm hizmeti veriyor, aynı zamanda diğer adalara gemi ve feribot bileti de satıyor. Diğer adalara gitmek için www.12ne.gr adresini de inceleyebilirsiniz. Limandan kalkan teknelerle günlük turlara da katılma imkanı da var.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    janni bunu yazdı

Kos'a her sabah 09.00'da Bodrum'dan feribot ve deniz otobüsü var. Aynı gün içinde gidip dönerseniz, fiyat deniz otobüsüyle 30, feribotla 25 Euro. Bodrum Express Lines 0252 316 10 87 www.bodrumexpresslines.com

Adaya teknenizle geliyorsanız Murat Bey'in acentası Mouratti Tours'dan (22420 25414 www.mourattitours.com) hizmet alabilirsiniz. Bu acenta her türlü turizm hizmeti veriyor, aynı zamanda diğer adalara gemi ve feribot bileti de satıyor. Diğer adalara gitmek için www.12ne.gr adresini de inceleyebilirsiniz. Limandan kalkan teknelerle günlük turlara da katılma imkanı da var.

kardeşim varsa telefon numaranı özelden atabilirmisn bana.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

yeni konu açmayayım dedim. Kos'a bi haftalık tatil için gitmeyi düşünüyorum. işlemler, fiyatlar nasıl? günlük gitmek ya da turla gitmek istemiyorum, tatil yapmak istiyorum.

tecrübesi olan var mı?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocam vize işlemleri 60-100 tl arasına maal oluyor.  3 gün içinde vize çıkıyor.  yine üstte belirttikleri fiyat bellidir. sen 1 hafta tatil yapacağını söyleyeceksin. Sanırım 1 hafta için veya daha uzun süre ya orada bir akraba olması gerekiyor yada kalacağın otel rezervasyonunu göstermen gerekiyor. Bu konuda en bilgili kişiler ücretsiz size bilgi verecek liman görevlileridir. Zaten feribot ve vize işlemleri için komisyon alıyorlar. 

Türkiye oldukça pahalandığı için vize pasaport saymazsanız neredeyse türkiye nin bir iline gidip gelmek gibi bir masrafı var. 

git gel 50 tl ise , gidiş dünüş açık 70 tl felandı sanırım. 

gidince özellikle deniz ürünlerini tatmanızı tavsiye ederim. Kos bodrum havasında bir yerdir. Mezesi bol , deniz ürünü taze bol. ve her türlü fiyat çekerler. 

Gitmeden otel pansiyon fiyatlarını iyi araştırmalısın.  Atıyorum günlük 30 euro ya da pansiyon bulunabilir 300 euro ya da , veya bizdeki tatil sepeti gibi bir sistem ile 1 haftası 200 euro civarı da olabilir. 

PanxeR tarafından 05/Şub/14 00:44 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 998 Toplam Mesaj: 5