Yunanistan Seyahati
-
Sevgili Hacılar Konu Başlığında da yazıldığım gibi olay Şudur...
Yunanistanda düzenlenecek bi Çevre Kogresine bildiri gönderdik..
ve bilidiri kabul oldu bize davetiyeyi göndermiş elemanlar.. gideceğiz ama hem iş hem seyahet yapalım diyoruz.. kongre yeri YANYA şehri(Gugıldan araştırdığım kadarıyla güzel ve eski türk şehirlerinden biriymiş)
forumda aradım önceden seyahet hakkında kayda geçen biri olmamış..şimdiye kadar hiç bi bilgim olmadı Yunanistan hakkında
ulaşım hakkında bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi??gidenler görenler yada duyanlar nereleri tavsiye eder.. ??
+ veya - şeyler var mı?? (mesela eskiden Yunanistan şehiriçi otobüsleri berbatmış.. ) -
sayfanın ingilizcesi: http://www.mesaep.org/mesaep/symposia/ioannina/invitation/index.html
bu da gugıl Türkçe çevirisi: http://goo.gl/pFdxj
kongrenin sitesi buda.. belki bakan olur..
gezi sonrası burada paylaşırım rum kızlarını falan :)
NOT:lütfen makaraya sarmayın ciddi bi gezicez sonuçta :D
-
Makaraya sarmıyorum Lütfen bırakma beni. :| (:
Kankacım kızları enfes,atina'ya geçersen belki hayran kalırsın işlek bir yer yanya dediğin yer googlede bakdığıma göre bizim bura kadar biryer.
GİT GİT özletme ama kendini çok
NOT: Hiç yurtdışına çıkmadım pek fazla güvenme bana bu seyehat konularında. :D
-
Maddox bunu yazdı:
-----------------------------
Makaraya sarmıyorum Lütfen bırakma beni. :| (:
Kankacım kızları enfes,atina'ya geçersen belki hayran kalırsın işlek bir yer yanya dediğin yer googlede bakdığıma göre bizim bura kadar biryer.
GİT GİT özletme ama kendini çok
NOT: Hiç yurtdışına çıkmadım pek fazla güvenme bana bu seyehat konularında. :D
-----------------------------ya hacı araştırdık birazda.. gugıldan araştırılan tüm numaralar hep fos.. ya artık seferleri kaldrımışlar da falan da filan.. hatta bi ara yunanca bişeyler dedi adam kapattı sonra :D
Yanya'yaya gitmicez herlde hemen bi Selanik yada artık gidiş güzergahına göre Atinada daha sonra Selanik falan yapıcaz.. Yanya üniversitesi 3. 4. üniversitemiymiş Yunanistanda uluslar arası kongre yerini orayı seçmişler.. yapıcak bişey yok.. bütçe ayırdık 2 milyar kadar.. da yol masrafı berbat olucak sanırım daha uygun bi güzergah bile bulamadık :|
-
iptal