folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yurdışı Bilgisayar Kameraları

Yurdışı Bilgisayar Kameraları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocalar sizede denk geldi mi bilmiyorum ama mesela benim laptop yurtdışından gelme ve kamerası çok seri ve 1.3 olmasına rağmen 5mplikmiş gibi çok güzel gösteriyor, aynı şekilde ablamın laptobunun kamerasıda seri. O bilgisayar da yurtdışından gelme. Ama bizim trden aldığımız bilgisayarların kameralarında hareket ettiğimizde görüntü hep donuyor kayıyor falan. Bunun sebebi nedir ? Yani nasıl bir teknoloji kullanıyorlar ki ?

@$yanlışlıkla gizlendi : düzeltildi.

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tr için üretilen ile Yurtdışıların çoğunun donanımsal özellikleri farklı .Y.dışı Pcler gerçekten güzel oluyor. Pc üreticileri bile bizi fazla s..lemiyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Galiba ama hayran kaldım böle bu ne falan dedim. Aynı seri tr deki bilgisayar ile yurtdışındaki bilgisayarın kameralarına baktım farklılık oluyor. Bizimkiler hep ucuza kaçıyor

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Haci ben yurt disinda yasiyorum...

Hem iyii, kaliteli mal kulaniyorlar hemde iyi muhafaza ediyorlar.:):)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

açıkçası ben öle bişi rastlamadım aynı marka aynı model laptop var biri TR'den alma diğeri Fransa'dan öyle bir farklılık hissetmedim farklı marka olduklarından olabilir şuan kullandığım notebook Asus N53SN SZ002v fransadan gelen SZ007v fransadaki daha yüksek modeli birde :)

sezeruludag tarafından 29/Ağu/12 12:21 tarihinde düzenlenmiştir

Hatasız Kod Olmaz... :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Kameranın mega pixeli yükseldikçe ister istemez hızı düşecektir. Çözünürlüğü indirip öyle kullan kamerayı muhtemelen senin laptop'unki gibi hızlı çalışacaktır.

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 666 Toplam Mesaj: 6