Yurdışı Bilgisayar Kameraları
-
Hocalar sizede denk geldi mi bilmiyorum ama mesela benim laptop yurtdışından gelme ve kamerası çok seri ve 1.3 olmasına rağmen 5mplikmiş gibi çok güzel gösteriyor, aynı şekilde ablamın laptobunun kamerasıda seri. O bilgisayar da yurtdışından gelme. Ama bizim trden aldığımız bilgisayarların kameralarında hareket ettiğimizde görüntü hep donuyor kayıyor falan. Bunun sebebi nedir ? Yani nasıl bir teknoloji kullanıyorlar ki ?
@$yanlışlıkla gizlendi : düzeltildi.
-
Tr için üretilen ile Yurtdışıların çoğunun donanımsal özellikleri farklı .Y.dışı Pcler gerçekten güzel oluyor. Pc üreticileri bile bizi fazla s..lemiyor.
-
Galiba ama hayran kaldım böle bu ne falan dedim. Aynı seri tr deki bilgisayar ile yurtdışındaki bilgisayarın kameralarına baktım farklılık oluyor. Bizimkiler hep ucuza kaçıyor
-
Haci ben yurt disinda yasiyorum...
Hem iyii, kaliteli mal kulaniyorlar hemde iyi muhafaza ediyorlar.:):)
-
açıkçası ben öle bişi rastlamadım aynı marka aynı model laptop var biri TR'den alma diğeri Fransa'dan öyle bir farklılık hissetmedim farklı marka olduklarından olabilir şuan kullandığım notebook Asus N53SN SZ002v fransadan gelen SZ007v fransadaki daha yüksek modeli birde :)
sezeruludag tarafından 29/Ağu/12 12:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Kameranın mega pixeli yükseldikçe ister istemez hızı düşecektir. Çözünürlüğü indirip öyle kullan kamerayı muhtemelen senin laptop'unki gibi hızlı çalışacaktır.