folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Yurt Çıkarsa Ben Gitmezsem Seneye Gidebilir Miyim ?

Yurt Çıkarsa Ben Gitmezsem Seneye Gidebilir Miyim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

Şimdi kyk ya başvurcağım ancak bir sorun var. Ben kazansam gitmesem bir akaraba var çünkü seneye devcam edebiliyormuyum akrabaya güven olmaz diyerekten. yAni dondurma ihjtimali varmı ?

bir karışık sorum daha var

babam vefat etti 3 kişi ben 200 tl maaş alıyordum üniversiteye başlayınca onu bağlayacaklar başbakanlık bursu çıksa herhangi biri iptal olur mu ?

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

öyle bişey olmaz çünkü sen gelmeyince yedekte bekleyen birsürü insan oluyor onlar yerleşiyor yurda, ama bidahaki sene yine başvurma olabilir

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

burs veye kredi çıkarsa bile senin yetim aylığına dokunamazlar aynı durumda arkadaşlım vardı 2sini birden alıyordu

yurt çıkmazsa seneye tekrar başvuru gerekir ama bunların hepsi tatava ben çok gördüm geliyor eleman güvenliği tanıyor muhasebeyi tanıyor bilmem ney tak

giriş yaptırıyor direk akraba kelek yapmazsa direk alır seni yada tekrar başvuru yaparsın zaten s*ke s*ke asil çıkmasa bile yedek sırası gelir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

3 aylık 300 lira kyk yurtları. Eğer ödeyebilme imkanın varsa gidip öde (hatta yıllık peşin ödersen %25 indirim yapıyorlar) eğer bu sene gitmezsen ve seneye gidecek yerin kalmaz ise dönersin yurda

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

bir sorum daha var şimdi. BEİZE BABAMIZDAN EMEKLİ AYLIĞI VERİLİYORDU ŞİMDİ KARDEŞİME ANNNME BABA VAFAT ETTİ GELİR SIFIR DİYTORUZ ANNE EV HANIMI ODA SIFIR YANİ YAZAMIYORUZ BU KARTTAN ANNEME GELEN PARAYI YAZMALIMIYIM DİĞER GELİRLERE ?

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Evt hacı yazmalısın ama neye göre seçim yaptıkları belli değil amk. Ben zamanında 480 lira yazmıştım gene de bi bok olmamıştı. 

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
Toplam Hit: 1896 Toplam Mesaj: 6