Yurt Dışı Dil Eğitimi Vs...
-
arkdaşlar okul bitiyor bu dönem . Şimdi yaş 26 hali ile askerlik yapılmadı filan.
düşündüğüm şey şu yurt dışındaki dil okullarına gitmek 1 yıllıına. Ve olabilidğince uygun olsun istiyorum.Biryandanda çalışmak istiyorum oralarda.Kimi kuruluşlar işte ayarlıyor diye biliyorum.
Şimdi bilgisi olan deneyimleyen birileri varsa yazar yol göserirlerse sevinirim.Aynı zamanda tahmini kaça patlar aylık masraflar filan bu şekilde bilgide alırsam aile ile bir bütçe hesabı yapmam gerekiyor.
Gönlümden geçen şu. Amerikada çalışma vizesi veriyorlar sanırım dil okullarındada . orda bu şekilde birşey yapmak isterim.Fakat dil okulları fiatları nasıl bir bilgim yok.
kısacası yol göstericileri bekliyorum.özellikle deneyimli olanlar arsa belirtirlerse sevinirim.Yada bilgiye şurdan ulaşabilirsin şeklinde bir kaynak
-
Daha önce bu konuların benzeri çok açıldı hepsinde aynı şeyi paylaştım burada da aynı şeyi paylaşıyorum biraz arama yapsaydın keşke forumda.
http://www.karyainternational.com/
Bu ikisine bakabilirsin ülkeler fiyatlar falan yazıyor arayıp konuşabilirsin
İyi birşeyler çıkar umarım.
-
malta ya git ama yaz değil kışın git.
-
nurk bunu yazdı
malta ya git ama yaz değil kışın git.
Malta'ya bende baktımda şiveleri değişikmiş.Azerbaycan'a gidip Türkçe öğrenmek gibi bir şey.
-
arkadaşım 2009-2010 yılları arasında 1 yıl ingilterede londrada bulundum dil eğitimi için.
sana o zamanki masraflardan bahsedebilirim.
dil kursum çoğu yerli aracı kurumun nedense ilk önerdikleri kurslardan biri olan malvern house'du.
http://ftpweb.malvernplus.com/agent 2012/2013 Material/Malvern House London pricelist 2013.pdf
sebebi fiyatlarının uygun olması ki bir kaplan'a falan gitmediğin sürece neredeyse çoğu aynı eğitimi verior.
ingiltere en az 7 aylık dil kursuna haftada 20 saat çalışma izni veriyodu.
ama belki şimdi değişmiş olabilir. 3 aylık 2 kursa kaydolduğum için alamamıştım.
evler ise kalan arkadaşlarımdan söyliyim. sadece bir odaya (banyo-mutfak ortak) haftada 80 pound veriyolardı.
londra'da iç içe geçmiş 6 bölgeden oluşur. merkezden uzaklaştıkça fiyatlar düşer. istisnalar dışında tabi.
temel seviye ingilizcen olsa dahi rahatlıkla iş bulunabiliyordu.
son olarak avrupa ingiltere dışında en iyi ingilizce eğitimini veren hollanda ve isveç'tir.
şayet aklına takılan başka birşey olursa sor.
-
Merhabalar Hocam,
Dil Okulu Ucretleri Senin Butcene Gore Her Yerde Bulabilirsin, Ondan Yana Sikintin Olmasin.
Ingiltere de Bazi Kurallar Degisti. Artik Uzun Donem Vize Ogrencilereni Haftalik Calisma Izni Vermiyorlar. ( Dil Okullari Icin)
Ben Geldigimde Calisamam mi Dersen, Tabi Calirsirsin. Genelde Turk Kesimlerine Sora Sora Is Bulursun Mutlaka.
En Kotusu Dukkanlarin Reklamlarinin Oldugu Kagit Dagitma Isi Var. ( 1000) Adet Reklam Dagitmaya Adamlar 20-30 Paund Veriyorlar.
Sadece Cumartesi Pazar Calissan 50-60 Paund Kazanabilirsin.
Konaklama Isine Gelince, Arastirirsan Ucuz Yerler Bulabilirsin. Ama Bunun En Ucuzu 55-60 Paunddan Baslar Yukariya Dogru Gider.
Kurallar Degistigi Icin Bazi Okullar Seni TR de Sinava Sokarak Kabul Ediyor ( 6 Aydan Fazla Uzun Donem Ogrenci Vizesi Icin)
Benim Haftalik Giderim Yol + Yemek 34-35 Paund. ( Hali Hazir Bir Memleket Oldugu Icin Medium Pizza 1 Paund. Ogrenci Yemegi Olan Makarna 0.5 Pen)
Sormak Istedigin Birsey Olursa Yardimci Olmaya Calisirim.
Saygilar.
-
eywallah enes sana geri dönüş yapıcam sorularım var fakat bu hafta cumaya kadar da sınavlarım var :D
-
enes bunu yazdı
Merhabalar Hocam,
Dil Okulu Ucretleri Senin Butcene Gore Her Yerde Bulabilirsin, Ondan Yana Sikintin Olmasin.
Ingiltere de Bazi Kurallar Degisti. Artik Uzun Donem Vize Ogrencilereni Haftalik Calisma Izni Vermiyorlar. ( Dil Okullari Icin)
Ben Geldigimde Calisamam mi Dersen, Tabi Calirsirsin. Genelde Turk Kesimlerine Sora Sora Is Bulursun Mutlaka.
En Kotusu Dukkanlarin Reklamlarinin Oldugu Kagit Dagitma Isi Var. ( 1000) Adet Reklam Dagitmaya Adamlar 20-30 Paund Veriyorlar.
Sadece Cumartesi Pazar Calissan 50-60 Paund Kazanabilirsin.
Konaklama Isine Gelince, Arastirirsan Ucuz Yerler Bulabilirsin. Ama Bunun En Ucuzu 55-60 Paunddan Baslar Yukariya Dogru Gider.
Kurallar Degistigi Icin Bazi Okullar Seni TR de Sinava Sokarak Kabul Ediyor ( 6 Aydan Fazla Uzun Donem Ogrenci Vizesi Icin)
Benim Haftalik Giderim Yol + Yemek 34-35 Paund. ( Hali Hazir Bir Memleket Oldugu Icin Medium Pizza 1 Paund. Ogrenci Yemegi Olan Makarna 0.5 Pen)
Sormak Istedigin Birsey Olursa Yardimci Olmaya Calisirim.
Saygilar.
demek kaldırdılar izni. bir ara 10 saate düşürülecek demişlerdi. benim zamanımda dil kursuna bile veriyolardı.
-
Bu sene cok araştirdim Hocam , Amerikada 3 aylık bir dil egıtım kursu yaklasık 15 bın tl yi buluyor konaklama felan hersey ıcınde .. paranın buyuk kısmını konaklama tutuyor. Konaklıyacak yerı ayarlarsan daha ucuza mal edersın bu olayı . En ucuzu malta dıye bılıyorum.Orayı dusunurmusun bılmem. Amerika vizelerde bıraz sıkıntı cıkarıyor ama denemende fayda var. Acıkcası ingiltere hakkın hıc bılgı sahıbı degılım .Saglam bı sırketle gıt gıdeceksın birsürü dandik şirket var Pıyasada.
-
Çin'i düşünebilirsin belki. Çince yani.
Bu konuyla ilgili yakinda bir döküman sunacagim.