Yurt Dışı Turu
-
yurt dışı turu ayarlayabilecek ya da haberi olan mürid var mı. Güneyamerika ülkesine gideceğim :)
-
gelirim :)
-
yanına samimi bir kaç arkadaşını alıp kendin git hocam, gideceğin ülkeyi belirtseydin vize prosedürüne bakardık.. kendin keşfetmesi daha güzeldir. Ama güney amerika ülkeleri genelde tehlikeli olabiliyor, yoksul halk çok fazla, böyle olunca gasp/kapkaççılık olayları fazla olabiliyor. Ekvatator ve arjantinli arkadaşlarım var bu ülkelere gideceksen sorabilirim bir şeyler
Eğer tek sen varsan, grupla gitmek mantıklı olabilir ama heyecan arıyorsan bir kaç arkadaşınla gitmeni tavsiye ederim..Çok az olmasın fazla da olmasın. 3 kişi ideal olabilir.
-
bu arada isviçrede le matin gazetesi, 2015 yılının 15 tane rüya destinasyonlarını belirledi. türkiyeden 2 tane şehir seçilmiş istanbul ve göreme..
http://www.lematin.ch/loisirs/voyages/destinations-reve--2015/story/29609082
benim de gitmek istediğim yerler var özellikle ilk ikisi :) bakalım bir gün kısmet olacak
1. Marrakech, Maroc
2. Siem Reap, Cambodge
3. Istanbul, Turquie
4. Hanoi, Vietnam
5. Prague, République Tchèque
6. Londres, Royaume-Uni
7. Rome, Italie
8. Buenos Aires, Argentine
9. Paris, France
10. Le Cap, Afrique du Sud
11. New York, Etats-Unis
12. Zermatt, Suisse
13. Barcelone, Espagne
14. Goreme, Turquie
15. Ubud, Indonesielisteyi şimdi gördüm, tripadvisor yapmış :) geçen yıl 1. şehir istanbul seçilmişti bu yıl düşürmüşler
http://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Destinations
unbalanced tarafından 12/May/15 21:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Gençler tatil zamanı, ülke ekonomisinde hazır refah varken (!) gidelim :)
-
boşver uzak doğuya git
para biriktireyim oralara kaçacağım
ha birde dubai
world travel channel de travel bug izleyin hazır gezi konuyken iliştirip kaçıyorum.
yani kaçıyorum dediysem mutfağa :)
-
futurist bunu yazdı
boşver uzak doğuya git
para biriktireyim oralara kaçacağım
ha birde dubai
world travel channel de travel bug izleyin hazır gezi konuyken iliştirip kaçıyorum.
yani kaçıyorum dediysem mutfağa :)
Uzak doğu deme aklıma Pataya Tayland felan geliyor. Mis gibi gidelim sıcak kanlı latin kızlarla tatilimizi yapalım :D
-
Tursuz gitmeye karar verirsen haber et bol tuyo veririm (:
-
bolivya guatemala honduras el salvador gitmelisin.
hondurasta hover craft keyfi hele hele o gözükmeyen sınırı geçmek paha biçilemez