Yurt Dışı Ürünü Almak ?
-
önceki konulardan bilginiz vardır malum türkiye şarlarıda göz önünde. kamera almak istiyorum bütçemide yazmıştım. fakat istediğim ürün eos 550D bütçemin biraz üstünde ve açıkcasıda o kadarda para vermek istemiyorum.
Yurt dışı ürün alan varmı ? kullanan varmı ? sıkıntıları artıları nelerdir ?
saygılar
-
Hocam süper bi alet 550d . 18 mpx kamera yahu :| Takipteyim...
-
aynen hacım güzel alet yurtdışı fiyatıda güzel ama türkiye fiyatı değil :|
-
yurt dışında nerden ne kadar ki?
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yurt dışında dediysem başka ülkede değil. sahibinden , gg den felan baktığımda ürünlerin çoğu yurt dışı malı ve 2 bin liralık mal 1,400 e felan bulunuyor ama yurt dışı malı. Sizce bir sorun eşgal edermi ?
-
Ransack bunu yazdı:
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------yurt dışında dediysem başka ülkede değil. sahibinden , gg den felan baktığımda ürünlerin çoğu yurt dışı malı ve 2 bin liralık mal 1,400 e felan bulunuyor ama yurt dışı malı. Sizce bir sorun eşgal edermi ?
-----------------------------hocam o ürünler yenilenmiş olabiliyor, bir de garantide sıkıntı olabilir. bazı satıcılar bir sorun olduğunda 1 yıl garanti veriyorlar ama ne kadar güvenli pek bilemiyorum
-
ilanlarda sıfır kutusunda felan diyor. uluslar arası garantiside var felan ayağı yapıyorlar fiyatlarda ortalama 1.300 ila 1.800 arası lens de veriyorlar sormak istediğim daha önce bu tip alışveriş yapıp sorun yaşayan felan oldumu ?
-