folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurt Dışına Cıkış

Yurt Dışına Cıkış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    arkadaşlar ben yur dışına tatile gitmeyi düşünüyorum ne gibi şeyler gerekiyor bide ne kadar ücrete mal olur danimarkaya gitmeyi istiyorum yer derdim yok yemek derdim yok pasaport işlemleriyle uçak ücretleriyle ortalama ne kadar tutar bilginiz varmı bi yardımcı olurmusunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Geçen yıl pasaportun üresini 1 yıl uzatmıştım 90 YTL tutmuştu.
    Danimarka'nın vize uygulayıp uylamadığını bilmiyorum.
    Bir Alman uçak şirketi wardı (ismini hatırlayamadım), 30 euro ya gidiş için bilet alabiliyordun. Nette arama yapabilirsen bulabilirsin.

vatandaşa kafam girsin!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Walla abi şimdi türkiyede 6-7 tane uçak şirketi oldu!pegasus,atlas,onur air vb... bunların fiyatları economy class ta az,tabi bagaj sınırı var!Galiba 7 kg.145 tl civarıydı en son bildiğim!Genede araştır!Danimarka Türkiye'ye elbette vize uyguluyor :))) Vize de 45-60 arası bişey!İyi yolculuklar!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Germanwings le internetten biletini alip gidebiliyosun danimarka tr ye hem vize hem pasaport dalavere istiyo.ben de Amerika ya ugrasiyorum ya baqalim nereye kadar.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    danimarka hakkında bilgim yok ama bu yaz almanya'ya gittik......sigorta fln da istiyolar ya onlarla birlikte ya 150 euro(yaklaşık-hatırladığım)gitti tahmini seninde o civar gider!

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teomanyak
    teomanyak's avatar
    Erkek
    s.a.

yurt disina cikmak maglesef türkiye"de yasayan bir türk vatandasi olarak cok zor. öncelikle danimarka konsoloslugun"dan vize alman gerekir. tabi nicin ve ne kadar kalicagini bildirmen gerek. ve ne kadar sürer burda belli olmaz. sigorta isi gercekten cok önemli eger sigortali degilsen ve danimarka"Da hasta falan olursan bütün masraflari sen karsiliyorsun ve bu tür seyler avrupa"Da sigortan yoksa gercekten cok pahali. ucak parasina gelince....valla 30€"ya falan gidecegini sanmiyorum en az 200-300€ tutar. ve buna vize parasi falan"Da dahil degil. pasaporta gelince. pasaport cikarmak vesayre onlar"Da dünyanin parasi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    bence 200 fln"a çok rahat gider gerçi biz pasaport için para vermedik onun üstüne 200 euro+pasaport!bide sigorta yı yaparken ii araştır yoksam geçiriolar!

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    demekki en az orda gezme felanda 1000-1500 euro lazım bakalım hallederim zaten 1 hafta kalacam okul beni sigortalamıştı ama geçerlimi bilmiyorum artık bakarım bakarım ben gitmeme onlar gelirler daha iyi olur orda 1500 euro harcayacagıma burda 500ytl harcarım bablar gibi de egleniriz kokainman taksim cocugu ne olsa ayarlar bize bişeyler :Q:Q
Toplam Hit: 939 Toplam Mesaj: 8