Yurt Dışına En Hızlı Ve En Ucuz Şekilde Zarf Göndermem Gerek
-
Bu konuda deneyimli olanarkadaşlar nasıl yaptıklarını ne ile gönderdiklerini belirtillerse çok menmun olurum alıcı olan ülke ingiltere göndereceğim şey 5 sayfa döküman tamamı bir zarftan gidicek,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
Bu konuda deneyimli olanarkadaşlar nasıl yaptıklarını ne ile gönderdiklerini belirtillerse çok menmun olurum alıcı olan ülke ingiltere göndereceğim şey 5 sayfa döküman tamamı bir zarftan gidicek,
-----------------------------
PTT'nin APS servisi ile en geç 2 güne ulaştırabilirsin. Ben Almanya'ya 160 gram ağırlığında kutu göndermiştim, 9,5 TL tutmuştu.
Uygun ve hızlı. -
UPS kargoya sordum 64 TL dedi yav, PTT ye de pek güvenmiyorum açıkcası üstadım onların servisleri yurt dışında nasıl acaba,
-
ptt ile taahütlü olarak gönder 3 tl bişi tutuyor.Ben gönderdim 1 haftaya gitti.
-
DHL yada TNT ye bak biraz pahalıdır ama normaldir yani yurtdışına gönderiyorsun bir hemen gitmesini istiyosun.
-
neymiş bu mektup üstad maille göndersen olmuyorm mu?
-
Mektup zarfı içinde resmi evreklar var üstadım açıkcası ptt ye güvenemiyorum, UPS le göndereceğim galiba adamlar 2 güne teslim ederiz diyorlar,
-
Yıllardır alış-veriş yaparım yurtdışından, hep ptt ile geldi, ben de ptt ile yolladım. Postalar hep kayıtlıydı tabiki, ve daha hiç sorun çekmedim.
-
Şuana kadar hiç sorun yaşamadım ptt ile.. Taahhütlü gönder zarfı 1 hafta da ellerinde en fazla 10 gün sürüyor.. 2 kiloya kadar 18 tl falan tutuyor zaten 2 kilodan fazla olunca kargoya giriyor daha fazla ücret alıyolar.
-
UPS en iyisi 3 güne falan gidiyor maksimum 4 gün. Hem resmi evrak diye belirtirsen güvenlik daha iyi oluyor UPS de.
-
MNG yardımıyla Fedexle paket gönderiyorum hocam çok ucuz. Ancak zarfı bilmiyorum.
0 224 252 63 63 dükkanı kapamadılarsa ara bir sor hocam.