folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurt Dışına En Hızlı Ve En Ucuz Şekilde Zarf Göndermem Gerek

Yurt Dışına En Hızlı Ve En Ucuz Şekilde Zarf Göndermem Gerek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bu konuda deneyimli olanarkadaşlar nasıl yaptıklarını ne ile gönderdiklerini belirtillerse çok menmun olurum alıcı olan ülke ingiltere göndereceğim şey 5 sayfa döküman tamamı bir zarftan gidicek,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu konuda deneyimli olanarkadaşlar nasıl yaptıklarını ne ile gönderdiklerini belirtillerse çok menmun olurum alıcı olan ülke ingiltere göndereceğim şey 5 sayfa döküman tamamı bir zarftan gidicek,

-----------------------------

PTT'nin APS servisi ile en geç 2 güne ulaştırabilirsin. Ben Almanya'ya 160 gram ağırlığında kutu göndermiştim, 9,5 TL tutmuştu.
    Uygun ve hızlı.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

UPS kargoya sordum 64 TL dedi yav, PTT ye de pek güvenmiyorum açıkcası üstadım onların servisleri yurt dışında nasıl acaba,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    ptt ile taahütlü olarak gönder 3 tl bişi tutuyor.Ben gönderdim 1 haftaya gitti.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

DHL yada TNT ye bak biraz pahalıdır ama normaldir yani yurtdışına gönderiyorsun bir hemen gitmesini istiyosun.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

neymiş bu mektup üstad maille göndersen olmuyorm mu?

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Mektup zarfı içinde resmi evreklar var üstadım açıkcası ptt ye güvenemiyorum, UPS le göndereceğim galiba adamlar 2 güne teslim ederiz diyorlar,

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Yıllardır alış-veriş yaparım yurtdışından, hep ptt ile geldi, ben de ptt ile yolladım. Postalar hep kayıtlıydı tabiki, ve daha hiç sorun çekmedim.

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Şuana kadar hiç sorun yaşamadım ptt ile.. Taahhütlü gönder zarfı 1 hafta da ellerinde en fazla 10 gün sürüyor.. 2 kiloya kadar 18 tl falan tutuyor zaten 2 kilodan fazla olunca kargoya giriyor daha fazla ücret alıyolar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

UPS en iyisi 3 güne falan gidiyor maksimum 4 gün. Hem resmi evrak diye belirtirsen güvenlik daha iyi oluyor UPS de. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

MNG yardımıyla Fedexle paket gönderiyorum hocam çok ucuz. Ancak zarfı bilmiyorum.

0 224 252 63 63  dükkanı kapamadılarsa ara bir sor hocam.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
Toplam Hit: 2423 Toplam Mesaj: 11