Yurt Disina Malzeme Gonderme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grpngy
    grpngy's avatar
    Erkek

merhaba arkadaslar

herhangi bir avrupa ulkesine ticari veya sahsi en ucuz yollu ve mumkun oldugunca kanuni olarak vitrifiye malzeme nasil gonderebilirim.

avrupa ulkesinde firma var.

turkiyede firma var. fakat ithalat ihracat belgem yok.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herrero
    herrero's avatar
    Erkek

Dış ticaret firması olmadan o iş zor diye biliyorum. 

Gümrük vergisini biz şuradan hesaplıyoruz: https://www.paketda.de/ausland/zollrechner.php

Plastik kargo zarfı poşeti alıyoruz Türkiye'den. 45.000€'luk mal için ortalama 7500-7900€ civarı gümrük vergisi çıkıyor Almanya'da.  

Tırın gelişi de ortalama 45-50 palet mal için 2700€ civarı. Yani göndereceğin mal için az çok bu hesapla ne kadar masraf çıkacağını hesaplayabilirsin. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    herrero bunu yazdı

Dış ticaret firması olmadan o iş zor diye biliyorum. 

Gümrük vergisini biz şuradan hesaplıyoruz: https://www.paketda.de/ausland/zollrechner.php

Plastik kargo zarfı poşeti alıyoruz Türkiye'den. 45.000€'luk mal için ortalama 7500-7900€ civarı gümrük vergisi çıkıyor Almanya'da.  

Tırın gelişi de ortalama 45-50 palet mal için 2700€ civarı. Yani göndereceğin mal için az çok bu hesapla ne kadar masraf çıkacağını hesaplayabilirsin. 

bir tır 45-50 paket malı almanyadan buraya 2700 euro ya mı taşıyor ? çok ucuzmuş

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Sadece bir tır 2700 ama o rakamın katkat fazlası normal rakamı fakat işi en kabul edilebilir fiyata getirebilmek bütün mesele.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herrero
    herrero's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    herrero bunu yazdı

bir tır 45-50 paket malı almanyadan buraya 2700 euro ya mı taşıyor ? çok ucuzmuş

Hocam anlaşmana bağlı ya biz ayda 4-5 tır mal getiriyoruz Türkiye'den. En ucuz fiyat veren firmayla iş yapıyor bizimkiler. Bir de firmanın Türkiye ayağı network konusunda baya kuvvetli. Belki onun etkisi vardır. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grpngy
    grpngy's avatar
    Erkek

Yanitlar icin tesekkurler

Ben holladadan cicek getirtiyordum tirlara 3000 € nakliye veriyordum.

Bir tir normal palet agirligina bagli olarak sayisi degisir.

Peki ben hediye gibi faturasiz gonderim yapabilirmiyim. Parca basi veya 3-5 urun en ucuz nasil gonderebilirim. Kargo, tir herhangi bir ulasimla.

Acik yazayim benim derdim hollandaya orada satmak uzere malzeme gondermek. Ilk etapta piyasa arastirmasi yapmak icin ucuz ve gayriresmi yollarla gonderim yapmak istiyorum.

Toplam Hit: 933 Toplam Mesaj: 6
ithalat ihracat