folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Yurt Dışında İngilizce Eğitimi Alanlar

Yurt Dışında İngilizce Eğitimi Alanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Dış ticaret mezunuyum ve alanımda iş bulabilmem için öncelikli olarak İngilizce + 1 dil daha öğrenmeye ihtiyacım var. Ve yurt dışında kendi imkanlarımla Dil eğitimimi tamamlama çabasındayım. Ama nereye gitmeliyim hangi ajanslara başvuru yapmalıyım benim için yararlı neler olur giden arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum. Çok uçuk bir ücret ödemeyemem açık söylemek gerekirse. Ama bu dil olayını bir şekilde halletmem gerekiyor.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Sana acik konusayim kardes,

20 aydir kanadadayim,bu isi 3 ayda 6 ayda halleden toefl IBTden 120 uzerinden 90+ alabilcek adam tanimadim.amerikan koleji mezunu felan olmadigin surece.

super konusabilirsin super anlayabilirsin dizileri ama bu isin olcusu toefldir,cunku ingilizcem iyi dersen ben konusma anlama yazma okumada ileri seviyede oldugunu sanarim.

enaz 1 yil tavsiye ederim.ben dil okuluna 11 ayligina sabah 9-12 dersleri icin 7200 dolar odedim.

daha ucuz okullar var fakat dandik.Eger 1 yil geleceksen rahat bi 20bin dolari gozden cikar amerika tarafinda demedi deme.Kira,telefon,toplu tasima ve okul olarak.

once sehir ve okulunu kendin sec ona gore bi ajans bul direk ajansa gidersen yaniltabilirler.

ekstra dil olarak sahsi hedefimde ispanyolca yada fransizca var,eger 2.dilini belirlediysen ona gore bi ulkeye git ki o dili de pratik yapabilesin.

Sana 1 aylik yemek olmadan giderimi yazayim, $125 metropass,$32 telefon,$600 kira. toplam : $757 x 1.81TL

desen 1370TL kusur yapar.icki kadin sinema gezmek yok bunlarin icinde.

Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 03:35'da cordelian tarafından düzenlendi.

Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 03:37'da cordelian tarafından düzenlendi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

cordelian bunu yazdı:
    -----------------------------

Sana acik konusayim kardes,

20 aydir kanadadayim,bu isi 3 ayda 6 ayda halleden toefl IBTden 120 uzerinden 90+ alabilcek adam tanimadim.amerikan koleji mezunu felan olmadigin surece.

super konusabilirsin super anlayabilirsin dizileri ama bu isin olcusu toefldir,cunku ingilizcem iyi dersen ben konusma anlama yazma okumada ileri seviyede oldugunu sanarim.

enaz 1 yil tavsiye ederim.ben dil okuluna 11 ayligina sabah 9-12 dersleri icin 7200 dolar odedim.

daha ucuz okullar var fakat dandik.Eger 1 yil geleceksen rahat bi 20bin dolari gozden cikar amerika tarafinda demedi deme.Kira,telefon,toplu tasima ve okul olarak.

once sehir ve okulunu kendin sec ona gore bi ajans bul direk ajansa gidersen yaniltabilirler.

ekstra dil olarak sahsi hedefimde ispanyolca yada fransizca var,eger 2.dilini belirlediysen ona gore bi ulkeye git ki o dili de pratik yapabilesin.

Sana 1 aylik yemek olmadan giderimi yazayim, $125 metropass,$32 telefon,$600 kira. toplam : $757 x 1.81TL

desen 1370TL kusur yapar.icki kadin sinema gezmek yok bunlarin icinde.

Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 03:35'da cordelian tarafından düzenlendi.

Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 03:37'da cordelian tarafından düzenlendi.

çok tuzlu geldi hocam bana ama senin dediklerin de doğru bir taraftan. Daha başka yöntemler var mıdır peki fiyat ve yaşam tarzı açısından

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

daha ucuz okullara gidebilirsin fakat hayat standardi ayni kanadada,zaten birkac tane sehir var dil ogrenebilecegin,

toronto ve vancouver ingilizce icin montreal quebec city fransizca icin,

amerikada olan arkadaslar daha detayli verir ama daha ucuza mal olacagini zannetmiyorum.

metropass telefon gibi giderler fix.Ayrica kiyafet felan alisveris olaylari yani.

Maltayi arastir diger ulkeleri arastir ingiltere londra da pahali diye duydum cok. Nasil istersen.

Dedigim gibi okulu ucuza getirebilirsin ama 400dolardan asagi oda bulmak zor.Apartmanlar 800 den basliyor.

yine sor ne istersen.

bugun mesela alisveris yaptim,sadece 1ltsut yogurt 5 tane muz 3 domates 1 tane ufak kek 1 kutu krem peynir 2 tane ekmek 1 kutu fasulye  $21 tuttu 38TL yapar

5 gun maksimum gidiyor bunlar bana.her hafta 50dolarlik alisveris basit yiyecekler,pizza v.s haric,ayda $200 rahat lazim,ekstra dondurma v.s falan hicbisi yok luks bogaz icin.

Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 06:04'da cordelian tarafından düzenlendi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aytekinet bunu yazdı:

Dış ticaret mezunuyum ve alanımda iş bulabilmem için öncelikli olarak İngilizce + 1 dil daha öğrenmeye ihtiyacım var. Ve yurt dışında kendi imkanlarımla Dil eğitimimi tamamlama çabasındayım. Ama nereye gitmeliyim hangi ajanslara başvuru yapmalıyım benim için yararlı neler olur giden arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum. Çok uçuk bir ücret ödemeyemem açık söylemek gerekirse. Ama bu dil olayını bir şekilde halletmem gerekiyor.

Çok paran yoksa Hiç yurt dışı ile uğraşma , Dış ticaret mezunu olduğuna göre az-çok ingilizcen vardır. Türkiye de  ya özel ders al , sırf konuşma üzerine  ya da  Konuşarak Öğrenm diye bir sistem var. http://www.konusarakogren.com/  veya  başka bir site  de aynı yöntemle daha ucuza   ingilizce öğreten siteler var.İngilizce konuşmak istiyorsan mutlaka düzenli olarak pratik yapman lazım ve bu sistem yabancı bir öğetmen eşiliğinde düzenli ve sistematik olarak , konuşturarak İngilizce öğretiyor .

Yeni mezun olduğun için zaten çok büyük bir firmada başlayamazsın işe.Normal bir firmada  TOEFL aramaz , onlar için önemli olan senin İngilizce takr takır konuşup bi de Ticari Mektup  ( ki şimdi mail ) yazabilmendir. piyasada İngilizce Tivcari Mektup yazmakla ilgili bir sürü kitap var , onları incele.

Hergün düzenli ve sistemli yabancı profesyonel biriyle ingilizce konuşman İngilizce konuşma seviyeni inanılmaz artırır  ve yurtdışından çok daha ucuza gelir.Yurt dışı okulları resmen para tuzağı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

student bunu yazdı:

Aytekinet bunu yazdı:

Çok paran yoksa Hiç yurt dışı ile uğraşma , Dış ticaret mezunu olduğuna göre az-çok ingilizcen vardır. Türkiye de  ya özel ders al , sırf konuşma üzerine  ya da  Konuşarak Öğrenm diye bir sistem var. http://www.konusarakogren.com/  veya  başka bir site  de aynı yöntemle daha ucuza   ingilizce öğreten siteler var.İngilizce konuşmak istiyorsan mutlaka düzenli olarak pratik yapman lazım ve bu sistem yabancı bir öğetmen eşiliğinde düzenli ve sistematik olarak , konuşturarak İngilizce öğretiyor .

Yeni mezun olduğun için zaten çok büyük bir firmada başlayamazsın işe.Normal bir firmada  TOEFL aramaz , onlar için önemli olan senin İngilizce takr takır konuşup bi de Ticari Mektup  ( ki şimdi mail ) yazabilmendir. piyasada İngilizce Tivcari Mektup yazmakla ilgili bir sürü kitap var , onları incele.

Hergün düzenli ve sistemli yabancı profesyonel biriyle ingilizce konuşman İngilizce konuşma seviyeni inanılmaz artırır  ve yurtdışından çok daha ucuza gelir.Yurt dışı okulları resmen para tuzağı.

günde 30 dk konusmak 350 lira, bu ne saçma bi sistemdir hocam. eminim burada 30dk da en fazla 3 cümle konuşulur oda yes no question tarzıdır, ben yabancı kız arkla günde 6 saat skype yapıyordum :)

para vererek konuşmak saçma, ben bi acaip olurum sıkılırım yani, dil okulu fln hikaye, elin çinlisi-hintlisinden başka kimse gitmiyor oralara. arkadaş olacak, ortak noktaların olucak yada kız olucak, günde 3 saat+ aralıksız konuscaksın.

yurt dısına yine git ama dil okulu olmasın

Nerde o eski TBT...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

ortamda yasamadan ayni sekilde skypetan ogrenemezsin.Secim senin,ben toefla girip yuksek skor alip sonuc belgesi ile kanitlamani tavsiye ederim.Firmalar ister yada istemez cebinde kanit olsun.ayrica sadece elin hintlisi cinlisi yok dil okullarinda ve elin hintlisi dedigin adam neler yapiyor engineering okullarinda toefldan 110 alarak.benim gittigim okulda,alman isvicreli brezilyali kolombiyali fransiz italyan v.s tum milletten adam vardi.

amerika tarafina ogrenci vizesi degilde turist olarak gelirsen yine bi halt yapamazsin,1 ay sokaklarda gezsen sonra evdesin.O kadar kolay degil beyler gelip sokakta takilip ingilizce ogreneyim demek.Benim amcaoglu newyorka gitti sokakta 2 ayda ogrendi demeyin anca kahve alabilirisniz o kadar ingilizceyle.3 saat araliksiz konuscak kiz bul ustune para odeyeyim ben hergun.amerikan olacak ama taylandli ingilizce alman ingilizce konusmus aksanli napayim.Cok iyi mektup yazabilirsin fakat time dergisini eline aldiginda hicbirsey anlamiyorsan,CNNi izlediginde birsey anlamiyorsan yine iyi degildir o yabanci dilin.

Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 19:05'da cordelian tarafından düzenlendi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:

student bunu yazdı:

Aytekinet bunu yazdı:

günde 30 dk konusmak 350 lira, bu ne saçma bi sistemdir hocam. eminim burada 30dk da en fazla 3 cümle konuşulur oda yes no question tarzıdır, ben yabancı kız arkla günde 6 saat skype yapıyordum :)

para vererek konuşmak saçma, ben bi acaip olurum sıkılırım yani, dil okulu fln hikaye, elin çinlisi-hintlisinden başka kimse gitmiyor oralara. arkadaş olacak, ortak noktaların olucak yada kız olucak, günde 3 saat+ aralıksız konuscaksın.

yurt dısına yine git ama dil okulu olmasın

hocam , günde 10 dk lığına üye olan bi tanıdığım vardı . İnan bana 10 dakika birisyle konuşmaya başla  ,30 dk konuşmanın  gerçekten ne kadar yeterli olacağını kendin de görebilirisn.

Sistemli bir şekilde çalışıldığı için yeterli oluyor.Size günlük çalışmanız için 2  sayfalık programı maille gönderiyorlar ertesi gün o konuda konuşuyorsunuz.Hazırlıklı olduğunuz için rahat oluyor , kişi zamanla güven kazanıyor.

Farklı siteler var , daha hesaplı , istersen onlara da bakabilirsin ama önemli olan kurumsal olması , ayda bir hoca değiştirip seni yarı yolda bırakmaması.

İnternette arkadaş bulabilirsen o da faydalı ama o arkadaşınla  ortalama 300-500 kelime etrafında konuşup duracaksın , kelime bilgin ve kurduğun cümleler hep aynı olacak

Toplam Hit: 1154 Toplam Mesaj: 8