Yurt Dişindaki Arkadaşlardan Bir İstek.
-
absinth ne kadar ? Hangi ülkedesiniz bulunduğunuz ülkede fiyati uçuksa yazmayin :D
yeşil melek diyorlarmiş %75 alkol gerçek olaniymiş ,burdan bi mürid yazdi araştirdim güzel bişiye benziyor :d
-
bende çok içmek istiyorum bunu da sanırım yurt içinde çok pahalıymış 200 ü felan geçiyo diye biliyorum
-
şimdi biraz daha araştırdım o yeşil peri muhabbetleri eskide kalmış diyorlar sağlığa zararlı diye içindeki pelin otu sanırım onun oranını azaltmışlar onun için artık yeşil peri etkisi felan yokmuş sadece %70 alkolün verdiği etki varmış.
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi biraz daha araştırdım o yeşil peri muhabbetleri eskide kalmış diyorlar sağlığa zararlı diye içindeki pelin otu sanırım onun oranını azaltmışlar onun için artık yeşil peri etkisi felan yokmuş sadece %70 alkolün verdiği etki varmış.
-----------------------------o periyi görmem lazim bi iki şey soracam :D
-
%55
%65
%75
ve %85 likleri içtim legal olarak %85 sadece hollanda da satılıyor (içindeki marihuana saolsun)
malesef dışarıdan gelen biri yoksa türkiye de tedarik etmek çok zor bu sene almanyadan gelen arkadaşa sipariş ettim , ukraynadan gelene de 2 side getirmedi
Tr de %55 130
%65 160 TL (hafif siyah/koyu yeşil)
KKTC markette aynı şişe 60tl + şekerleri ile beraber ordan gelen varsa da getirtebilirsiniz.
peri otu zamanında ilaç olarak da kullanılmış gerçek halissinasyon görmenizi saglayan hafif zehir / uyuşturucu bir madde
absinthe / Absinth artık içine neredeyse hiç yada çok az peri otu atıyorlar anca bulgaristan veya ukrayna taraflarında saglamını bulabilirsiniz
Yurt dışı satış fiyatları 15-30 euro arası değişiyor
hayatımda kendimi kaybedip , olanları unuttuğum ve alkolik arkadaşımın uçuş moduna girdiği tek içkidir kendisi.
(not: sakın ha midye vb, şeyler le tüketmeye kalkmayın çıkarırsınız)
yakıp içine kattığınız şeker yüksek dozda alkolün daha hızlı şekilde kana karışmasını saglar
2 shot atıp dışarı çıktınız mı o gece kafanız güzel demektir 3 4 5 sarhoş olmaya doru gidiyor 1 70 liği 2 kişi içtik neler oldunu sora arkadaşlar anlattı x))
eğer bulabilirseniz gerçekten çok kalite ve denenmesi gereken bir içkidir tavsiye ederim.
not2: sade buzsuz susuz ve sek shot bardağından tüketiniz =))
-
insanın canı çekiyo bukadar anlatan olunca, almanyada da bulurum diye düşnüyorum ama ramazan geldi :)
-
küçük beyoğlunda falan, goygoy diye bişey satılıyo,
içinde absint warmıs
once yakıyolar dumanını cekiyosun
sonra şat yapıyosun
ağır bişey,gereksiz
-
%55 alkol oranı olandan elime geçmişti yarısını içtim bişi anlamadım bıraktımdı.
dedikleri gibi eskidenmiş yeşil peri gösterenler bende yeşil periyi görmeyi acayip istiyordum ama nafile.