folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurt Dişindaki Arkadaşlardan Bir İstek.

Yurt Dişindaki Arkadaşlardan Bir İstek.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

absinth ne kadar ? Hangi ülkedesiniz bulunduğunuz ülkede fiyati uçuksa yazmayin :D

yeşil melek diyorlarmiş %75 alkol gerçek olaniymiş ,burdan bi mürid yazdi araştirdim güzel bişiye benziyor :d

Merhabaaaaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

bende çok içmek istiyorum bunu da sanırım yurt içinde çok pahalıymış 200 ü felan geçiyo diye biliyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

şimdi biraz daha araştırdım o yeşil peri muhabbetleri eskide kalmış diyorlar sağlığa zararlı diye içindeki pelin otu sanırım onun oranını azaltmışlar onun için artık yeşil peri etkisi felan yokmuş sadece %70 alkolün verdiği etki varmış.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdi biraz daha araştırdım o yeşil peri muhabbetleri eskide kalmış diyorlar sağlığa zararlı diye içindeki pelin otu sanırım onun oranını azaltmışlar onun için artık yeşil peri etkisi felan yokmuş sadece %70 alkolün verdiği etki varmış.

-----------------------------

o periyi görmem lazim bi iki şey soracam :D

Merhabaaaaa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

%55

%65

%75

ve %85 likleri içtim legal olarak %85 sadece hollanda da satılıyor (içindeki marihuana saolsun)

malesef dışarıdan gelen biri yoksa türkiye de tedarik etmek çok zor bu sene almanyadan gelen arkadaşa sipariş ettim , ukraynadan gelene de 2 side getirmedi 

Tr de %55  130  

%65    160 TL (hafif siyah/koyu yeşil)

KKTC markette aynı şişe 60tl + şekerleri ile beraber ordan gelen varsa da getirtebilirsiniz.

peri otu zamanında ilaç olarak da kullanılmış gerçek halissinasyon görmenizi saglayan hafif zehir / uyuşturucu bir madde

absinthe / Absinth  artık içine neredeyse hiç yada çok az peri otu atıyorlar anca bulgaristan veya ukrayna taraflarında saglamını bulabilirsiniz 

Yurt dışı satış fiyatları 15-30 euro arası değişiyor 

hayatımda kendimi kaybedip , olanları unuttuğum ve alkolik arkadaşımın uçuş moduna girdiği tek içkidir kendisi.

(not: sakın ha midye vb, şeyler le tüketmeye kalkmayın çıkarırsınız)

yakıp içine kattığınız şeker yüksek dozda alkolün daha hızlı şekilde kana karışmasını saglar 

2 shot atıp dışarı çıktınız mı o gece kafanız güzel demektir 3 4 5 sarhoş olmaya doru gidiyor 1 70 liği 2 kişi içtik neler oldunu sora arkadaşlar anlattı x))

eğer bulabilirseniz gerçekten çok kalite ve denenmesi gereken bir içkidir tavsiye ederim.

not2: sade buzsuz susuz ve sek shot bardağından tüketiniz =)) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

insanın canı çekiyo bukadar anlatan olunca, almanyada da bulurum diye düşnüyorum ama ramazan geldi :)

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

küçük beyoğlunda falan, goygoy diye bişey satılıyo,

içinde absint warmıs

once yakıyolar dumanını cekiyosun

sonra şat yapıyosun

ağır bişey,gereksiz

çocuktum,büyüdüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

%55 alkol oranı olandan elime geçmişti yarısını içtim bişi anlamadım bıraktımdı.

dedikleri gibi eskidenmiş yeşil peri gösterenler bende yeşil periyi görmeyi acayip istiyordum ama nafile.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
Toplam Hit: 1045 Toplam Mesaj: 8