Yurt Dışından Araç Nasıl Yurda Getirilir....
-
Arkadaşlar Bir Arkadaşım Bir Rus Bayan ile Evlidir. Şimdi Rusyadan Araç Getirmek İstiyor Bunun Kanuni Yordamı nedir.?
-
gümrükte çok vergi ödersin hocam.. sakat bi adam bulabilirsen (H ehliyetli, sakatlık raporu %45-50 nin üstünde olacak sanırım) vergi ödemeden 1600 cc.lik araba getirebilirsin :) ama birini aracı olarak kullan derim çünkü evrak işleri çok karışık bi sürü evrak istiyorlar..
-
benim selamımı söyle abi tamamdır :D
neyse şöyleşey yap gümrüklerin siteleri olur orayı bir kurcala abim
-
yada şöyle zor bi iş var parçalayıpta getirceksiniz burda tekrardan birleştirceksiniz ama çooook zahmetli iş
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
yada şöyle zor bi iş var parçalayıpta getirceksiniz burda tekrardan birleştirceksiniz ama çooook zahmetli iş
-----------------------------Yok Kalsın... Thankyu.
-
direkt gelsin 6 ayda bir giriş çıkış yapar olur gider heralde satacağı zamanda çalındı desin alsın sigortadan parasını... :)
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
direkt gelsin 6 ayda bir giriş çıkış yapar olur gider heralde satacağı zamanda çalındı desin alsın sigortadan parasını... :)
-----------------------------yeni mevzuata göre 6 ay sonra çıkış yapınca aracın 6 ay yurt dışında kalması gerekir.
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------benim selamımı söyle abi tamamdır :D
neyse şöyleşey yap gümrüklerin siteleri olur orayı bir kurcala abim
-----------------------------Selamını İletince Kapı dışarı Edilmeyek Sonra. :))
-
Upping. :) 6 Ayda bir Gidip Gelme Dışında Mevzu Hakkında bilgisi Olanların Fikirlerini Bekliyorum.
Şimdi Bir Tane Getirme Hakkı Varmı yokmu Onu Diyorum.?
-
edit.
-
yüklü bir para ödeyerek ve çeşitli evrak işleriyle ugraşarak...Rusya da arabayı satıp, ödeyecegin parayı da üstüne katarsan burda kalburüstü bir araba alabilirsin kanımca :)