Yurt Dışından Ürün Getiren Site?
-
arkdaşlar sizce site sağlammı bir göz atarmısınız. biliyorsunuz ben sporcu gıdaları protoin tozu filan alıcam burda 350 ytl olan ürün orda 35 dolar ama gümrüğe takılırmı .mesala bu seite 30 doalra ipod almaktan bahsetmiş
-
bu site birşey getirtmiyor satmıyor sadece yurt dılından birşey lacaklara yardımcı olmaya çalışıyor o kadar.Ticari bir site değil yani
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
bu site birşey getirtmiyor satmıyor sadece yurt dılından birşey lacaklara yardımcı olmaya çalışıyor o kadar.Ticari bir site değil yani
yok onu anladımda mesela orda reklam filan tarzı birşeyler var adam 30 doalra ipod almış yazmış filan mümkünmü.şöle biri ordan eglirken getiriyor vet bunu biliyoruzda.meseal ebay üzerinden aldığım zaman bana da gelirmi
-
gittigidiyor nasıl farklı illerden satıcıları kargo ve kredi kartı yoluyla satış alış yaptırıyorsa
buda dünya çapında kullanılıyor
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------gittigidiyor nasıl farklı illerden satıcıları kargo ve kredi kartı yoluyla satış alış yaptırıyorsa
buda dünya çapında kullanılıyor
aga tamamda eyalet sistemi ile öenetilmiyoruz biz ameriakdan getireceğin zaman bir sürü iş oluyor sınır kuralları gümrük iflan onu soruyorum