Yurt İçi En Hızlı Posta Servisi
-
Arkadaşlar İstanbuldan Ankaraya perşembe yolladığım postanın cuma günü orada olmasını sağlayacak bir servis biliyor musunuz ? Posta sadece evrak.
-
Hocam evrak olarak bilmiyorum ama en basitinden kargolar bile 1 gunde gidiyor istanbuldan izmire.
yada geceden otobuse versen sabah karsilanir.
veya cesitli kargo sirketlerinin uçak ile gönderim yapan sistemlerini deneyebilirsin.aras'in vardı galiba.
-
ben y.dışına ups ile yolladım 1 güne gitti :) adamların yarım gün seçeneği bile vardı :) kaldı ki türkiye içinde var. Fiyatı nedir bilmiyorum ama ben 100 tl veriyordum o zamanlar 1 güne gitmesi için.
şöyle bi olay var ups de, arıyorsun kargocuyu adresine getirtiyorsun, telefonda fiyat alıyorsun, öğrenci olduğunu v.s. söyle indirim iste %35 e kadar indirim yapıyorlar :) bana %50 civarı indirim yapılmıştı :)
-
d.bakır-istanbul 1 günde gidip geliyor yurtiçi ile. ayrıca vip servisleri var belli bir saat (sabah 10 11 sanırım) verirsen aynı gün kargo olayları var. ama 5 ise 25e kitliyorlar.
-
aps ile gidiyordu sanırım VBDream :D
-
Ptt dışında hepsi.Geçenlerde birisi Tekirdağ diğeride Konyadan iki kargo geldi.Konyadan gelen aras kargo ile 1 günde geldi Tekirdağ dan gelen kargo 5 günde geldi.
Not : İstanbulda yaşıyorum
-
Kargolarda büyükşehirler arası ve birbirine yakın olan şehirler arası 1 günde ulaşıyor.
-
göndereceğin alan, köy gibi ücra bir köşe değilse (emin değilsen kargoya verirken mobil alan mı diye sor)
yurtiçi, aras, mng, sürat hepsi istanbul-ankara gönderilerini ertesi iş günü teslim eder.