folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yurt İçi Kargoda Bir Anketle %35 İndirim Ama

Yurt İçi Kargoda Bir Anketle %35 İndirim Ama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heisenberg
    heisenberg's avatar
    Erkek

Yurt içi Kargo memnuniyet anketi yapıyor; katılanlara 31 temmuza kadar 3 gönderide kullanılabilen %35 indirim veriyor.

(11 Mayıs 2014 anket içn son gün)

http://www.yurticikargo.com/iletisim/Sayfalar/musteri-memnuniyeti-anketi.aspx

Ufak çapta E ticaretle uğraşanlardan katılmak isteyenler olabilir,

Ama firmanın bu %35 indirim için sizden almadığı bilgi yok (ad soyad,TC, açık adresnz, telefon)

Merak edip katılım koşullarına baktım ve sonuç ;

·         Katılımcı, paylaşmış olduğu kişisel bilgilerin Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. tarafından kaydedilebileceğini, genel maksatlarla kullanılabileceğini ve bu bilgileri iletişim ve reklam amaçlı olarak paylaşabileceğini peşinen kabul etmiştir.

Madde çok açık zaten amaçları da belli.

Sormak istediğim bir konu  var onu da ileteyim ; Yurtiçinden kargo teslim alacağım zaman görevli tc no istiyo,

neden istediklerini sorduğumda yanlış hatırlamıyorsam  bilgilerin kontrolü için demişti.

Ancak Tc yi orda yazan bi numarayla karsılastrmıyo, direk yazıyor.  Tc yi neden ister bi kargo teslimatında?

Çokta üzerine gitmedim. Ama yukardaki maddeyi görünce….

Herneyse yarın gelecek bir kargom var tc konusu hakkında görevliyle yaşayacaklarımı tekrar yazarım :)

Basit yaşayacaksın basit. Sanki yaşamın bir gün sona erecekmiş gibi basit.. cay, simit ve peynirle...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

kimlik isteyip, elindeki forma yazıyorlar bişey yaptıklarını görmedim yurtiçinde tabi, aras kargoysa selam ben abuzittin kargom vardı de, al abi kargonu güle güle diyorlar :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Kendilerine ait bir veri tabanları var ve bayağıda sağlam tabii. En küçük diye bildiğimiz kargo şirketleri kişileri resmen fişliyor, kimbilir hangi reklam amaçları içinde satıyorlardır. Yakın zamanda daha önce hiç kullanmadığım bir kargo şirketi bütün bilgilerimi döktü bana, meğer biri bana kargo göndermiş!!!

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    heisenberg bunu yazdı

Yurt içi Kargo memnuniyet anketi yapıyor; katılanlara 31 temmuza kadar 3 gönderide kullanılabilen %35 indirim veriyor.

(11 Mayıs 2014 anket içn son gün)

http://www.yurticikargo.com/iletisim/Sayfalar/musteri-memnuniyeti-anketi.aspx

Ufak çapta E ticaretle uğraşanlardan katılmak isteyenler olabilir,

Ama firmanın bu %35 indirim için sizden almadığı bilgi yok (ad soyad,TC, açık adresnz, telefon)

Merak edip katılım koşullarına baktım ve sonuç ;

·         Katılımcı, paylaşmış olduğu kişisel bilgilerin Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. tarafından kaydedilebileceğini, genel maksatlarla kullanılabileceğini ve bu bilgileri iletişim ve reklam amaçlı olarak paylaşabileceğini peşinen kabul etmiştir.

Madde çok açık zaten amaçları da belli.

Sormak istediğim bir konu  var onu da ileteyim ; Yurtiçinden kargo teslim alacağım zaman görevli tc no istiyo,

neden istediklerini sorduğumda yanlış hatırlamıyorsam  bilgilerin kontrolü için demişti.

Ancak Tc yi orda yazan bi numarayla karsılastrmıyo, direk yazıyor.  Tc yi neden ister bi kargo teslimatında?

Çokta üzerine gitmedim. Ama yukardaki maddeyi görünce….

Herneyse yarın gelecek bir kargom var tc konusu hakkında görevliyle yaşayacaklarımı tekrar yazarım :)

Kargo gonderırken kımlıgını verıyorsun , acık adresını verıyorsun , tc nı verıyorsun , tel. numaranı verıyorsun vss vss :)
    Zaten vermedıgın ne var kı hocam?

Yurtıcı nın bayagı kapasıtelı bır data sı vardır zaten , ındırım ıcın bence yapılır (ihtiyacı olanlar) adamlar zaten bır kargo gonderımınde herseyı ogrenıyorlar :D

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 1021 Toplam Mesaj: 4