folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurt Odamdan İpod'umu Caldilar...

Yurt Odamdan İpod'umu Caldilar...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

hacilar yok bole bisi  ya yurttaki son gecem ve ipodumu caldilar cildiracam ya. en son odada yatagin ustune birakmistim sarji bitti diye arkadasin odaya ciktiydim geldim simdi ariyorum ariyorum yok amk... liseli veletler var onlardan supheleniorum bgn millet gidio die bosalan odalari fln dolaniolardi ne varsa topluolardi bi ara bnm odayada ugramislar bnm oda arkadasi sampuan istemis bunlarda banyoda bisiyle ugrasiomus o ara odadalarmis iste geldim amk yatagin ustunde de sampuan kapagi offf amk ya son gecemi olur bu.. nese sabah kamera kayitlarindan baktircam kim girip cikmis die sonra direk onlarin odaya aricam heleki ordan cikarsa ztn katliyam var yurtta cikmazsada nolcak bilemiom polisemi gitsem napsam amk offfff

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

geçmiş olsun kardesım kım sorduysa gıt ogren.Kamera kaydı varsa sabah erkenden gıt hatta cemaat yurdu sanırım gıtmudur yardımcısını kaldır polis e haber verecegım yoksa de bulunmazsa de söyle sabaha kalmasın olay calan pıc lıse bebesı ıse sabha gıdebılır

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

yok ozel yurt kimselerde yok koyduklari guvenlikte bulasikci anlamio etmio kameralardan sabah gelsin mudur fln ztn cingar cikarcam.. demin girdim bebelerin odaya bakindim olesine ama ddm bosver simdik hakliyken haksiz duruma dusmiyim ciktim. hacida dio asagida sabah emniyete bildirirz fln nese kacti uyku flnda ztn beklicez sabahi yapcak bisi yok

imza
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

http://say.expressivo.com/k37xwncl

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

nese adami aradik gelio kameralara bakacaz sonra polisi cagiracam veletler ztn saglam bi dayak yerler polisten odalari bali kaynio amk bide odalardan yuruttukleri esyalar fln nese beklioz

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

hacı suç biraz da sen de, ben afedersin tuvalete giderken bile önemli eşyalarımın hepsini dolaba tıkıp öyle gidiyorum.

oda da takılan arkadaşım yoksa hiç, hiçbir cihazı şarja bırakmam.

neyse uzatmanın alemi yok geçmiş olsun. ipod bulunmazsa bence yurda ödettir parasını

bizim yurttan da 3 laptop çalındı sanırım paraları ödenecek. keşke benimki de çalınsaydı :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

neyse cok sukur hallettik olayi.. kameralardan bnm odaya giris cikislari belli oldu gittik odalarini bi aradik kalkdirdim bunlari biraz bagirdik cagirdik 1-2dene vurdum polis cagiriom diyince cikartip verdiler.. poliside cagirdik birazcik sevdiler bunlari bayada sovduler fln neyse sikayetci olmadim sirf hani adli bisi olurda bnm oda arkadasi bos yere tee izmirden gelmesin buralara die.. ztn bnm elemana uzuldum asil saka yok ortaya cikmasa onun ustune kalacakti nese hadi gecmis olsn kendime:D

imza
Toplam Hit: 954 Toplam Mesaj: 7