Yurt Ve Kredi Başvuruları, 31 Ağustosta Açıklanacak
-
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı'nda (ÖSS) bir yükseköğretim programına girmeye hak kazanan öğrencilerden, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna (YURTKUR) ait yurtlarda barınmak, burs ve katkı kredisi almak için başvuran öğrenciler, sonuçları 31 Ağustos Cuma günü öğrenebilecekler.
Başvuru sonuçları, YURTKUR'un ''www.kyk.gov.tr'' internet adresinden duyurulacak.
Link : http://www.haberler.com/yurt-ve-kredi-basvurulari-31-agustosta-aciklanacak-haberi/ -
Sen açıklanmasını bekliyorsun bende 2,600 ü nasıl ödeyecem onu düşünüyorum =)
-
katkı kredisi başvurusuna nasıl başvurabilirm ( sanırım gecti ama bir yolu varmı ) 2nci sınıfa gectim öss formundada istemiorum die işaretlemiştim...normal olarak başvurabilirmiyim şu anda...
daha sonra nekadar sömürücekler?kac ayda? bilgilendirirsenız sevınırım
-
Frosttear bunu yazdı:
-----------------------------katkı kredisi başvurusuna nasıl başvurabilirm ( sanırım gecti ama bir yolu varmı ) 2nci sınıfa gectim öss formundada istemiorum die işaretlemiştim...normal olarak başvurabilirmiyim şu anda...
daha sonra nekadar sömürücekler?kac ayda? bilgilendirirsenız sevınırım
-----------------------------eğer bildiğim şeyse. okul bittikten sonra işe girdiğinde her ay kesiyolar maaşından bir miktar. ne kadar olduğunu bilmiyorum.
-
walla öğrendiğimiz ii oldu bea inş. burs çıkmıştır yaa ...
-
girilmiyor neden ki kimseye çıktımı bişey :)
-
Evet ya ne biçim iş sabahtan beri açılmıyor.
Toplam Hit: 747 Toplam Mesaj: 7