folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Yurtdışı Dil Okulu İngilizce Eğitimi Hakkında Sorular

Yurtdışı Dil Okulu İngilizce Eğitimi Hakkında Sorular

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zfr321
    Zfr321's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar, ingilizceyi iyi bir şekilde bilmemem artık gittikçe sorun yaratmaya başladı bu yüzden ingilizceyi öğrenebilmek adına yurtdışı dil okullarından birine kayıt olayım diyorum. Aklımda ki ülke şuanlık Malta. Bu konu hakkında bilgisi olan bu tarz eğitimleri alan arkadaşların tecrübeleri bilgileri benim için çok önemli. Önerebileceğiniz dil okulu isimleride benim için iyi bir referans olacaktır.

Önerebileceğiniz başka methodlar varsa onları uygulamak isterim, çünkü dil okuluna gidebilmek için arabamı satıp öyle gideceğim. Bu arada sektörde front end developer olarak çalışmaktayım. Bir çok yabancı eğitimcinin katıldığı eğitimlere katılmaktayım ve hedefimde bir çok kişinin olduğu gibi yurtdışı sektörünüde görmek var. Yaşımda 25 şimdiden vereceğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

Mod not. Konu kategorilerine özen gösterelim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Bende konunun takipçisiyim. 

Malta için İngilizce değil de Arapça öğrenir gelirsin, diyorlar. O da farklı lehçede bir Arapça. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Senin gibi maltada dil okuluna gitmeyi düşünen zibilyon tane türk olduğu için maltaya gitiğinde gene zibilyon tane türkle birlikte olacaksın bunu iyi düşün. Tavsiyem çok fazla türk öğrencinin igtmediği dil okullarına veya ana dili ingilizce olan ülkelere yönelmen.

O kadar zaman gördüğüm bir şey varsa da dil zorlanırken öğreniliyor. Nasıl yani dersen laps diye atıyorum seni ingiltereye veya kanadaya attıklarında hayatını devam ettirebilmek için zike zike öğreniyorsun ingilizce. Dil okulu falan sana belki buradaki kurslardn biraz daha iyi bir eğitim sağlayabilir ama yer/çevre/zaman gibi birçok etmene bağlı olduğu için tam performansı yakalayamayabilrisin.

Burada yer, gittiğin ülke ve burada konuşulan ana dil

Çevre, dil okuluna birlikte başladığın insanların ana dilleri (türkçeyse boku yedin)

Zaman, ülkenin o anki durumu ve gene yukarıdaki çevrenin denk gelme olasılığı.

Arabanı satıp maltaya gidersen döndüğünde kendine sağlam küfürler edersin.

Eğer istersen iki arkadaşım bundan 4 yıl önce ingilterede bir dil kursuna 1 sene arayla gittiler. Bulundukları zaman çok türk olmadığı için yararlı olduğunu söylemişlerdi. İstersen onlara hangi şirketle gittiklerini sorabilirim.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Aşşağıda daha önce hazırlamış olduğum yazıyı okuyabilir, İngiltere de dil eğitimi almak istersen yardımcı olabilirim hocam.

http://www.tahribat.com/forum/yurt-disi-egitimleri-188831

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zfr321
    Zfr321's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Senin gibi maltada dil okuluna gitmeyi düşünen zibilyon tane türk olduğu için maltaya gitiğinde gene zibilyon tane türkle birlikte olacaksın bunu iyi düşün. Tavsiyem çok fazla türk öğrencinin igtmediği dil okullarına veya ana dili ingilizce olan ülkelere yönelmen.

O kadar zaman gördüğüm bir şey varsa da dil zorlanırken öğreniliyor. Nasıl yani dersen laps diye atıyorum seni ingiltereye veya kanadaya attıklarında hayatını devam ettirebilmek için zike zike öğreniyorsun ingilizce. Dil okulu falan sana belki buradaki kurslardn biraz daha iyi bir eğitim sağlayabilir ama yer/çevre/zaman gibi birçok etmene bağlı olduğu için tam performansı yakalayamayabilrisin.

Burada yer, gittiğin ülke ve burada konuşulan ana dil

Çevre, dil okuluna birlikte başladığın insanların ana dilleri (türkçeyse boku yedin)

Zaman, ülkenin o anki durumu ve gene yukarıdaki çevrenin denk gelme olasılığı.

Arabanı satıp maltaya gidersen döndüğünde kendine sağlam küfürler edersin.

Eğer istersen iki arkadaşım bundan 4 yıl önce ingilterede bir dil kursuna 1 sene arayla gittiler. Bulundukları zaman çok türk olmadığı için yararlı olduğunu söylemişlerdi. İstersen onlara hangi şirketle gittiklerini sorabilirim.

Çok sevinirim. İlla maltaya gitme gibi bir planım yok zaten fiyatlar orada biraz daha uygun geldi ve orada bir dil okulunun olmasıda bu işi iyi yapıyorlardır diye düşündürdü bana. Konuyu açma sebebim zaten senin gibi konuya hakim arkadaşlardan yardım almak. Arabamı satıp gittiğimde zaten moralim bayağı bir bozuk olacak ama geleceğim için iyi olacağını düşünüyorum. Zaten sektörde ciddi bir front end developer açığı var bende bu işi senior title ile yapıyorum. Neden yurtdışı sektörüne açılma konusunda ingilizce bana engel olsun dedim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek

@h2run konuya bekleniyorsunuz :D

Love is nothing without fucking.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zfr321
    Zfr321's avatar
    Erkek
    Biyoteknoloji bunu yazdı

@h2run konuya bekleniyorsunuz :D

Bekliyoruzz :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CorretzA
    CorretzA's avatar
    Erkek

Geçtiğimiz yaz maltaya gitmiştim 1 haftalığına öğrendiğim şeyleri aktarayayım size. Malta için avrupanın dil okulu gibi bir izlenim vardır öncelikle. Diğer avrupa ülkelerine oranla ucuzdur ( yinede pahalı gelmişti bana euro para birimi ). Ada ülkesi olduğu için nüfus az yaz döneminde gitmeyi düşün genelde. Orda tanıştığım 1-2 kurs için gitmişler ama hepsi sonradan bırakmışlar ( maltada gece hayatı çok fazla adamlar bir süre sonra kursa gitmemiş ortama takılınca). Gece hayatı çok olduğundan öğlen 12 ye kadar dükkanlar bile açılmıyor. Açılsa bile caddeler boş 4-5 gibi insanlar dışarı çıkıyor. Bide gittiğinde kaybolmazsın çoğu yerde turkish kebabı görmen kaçınılmaz :)

Toplam Hit: 1183 Toplam Mesaj: 8
ingilizce eğitim yurtdışı eğitimi