folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurtdışı Hakkında..

Yurtdışı Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Yurtdışında kimsem yok nasıl gidebilirim orda iş ve  kalıcak yer nasıl ayarlıyabilirim lütfen yardımlarınızı bekliyorum kafama taktım biraz.

Merhabaaaaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

tanidik, es, dost, akraba, sana sahip cikicak biri yoksa unut gitsin, eskisi gibi degil artik. hadi bu tarafa geldin, ben sana kalicak yer ayarliyim, 1-2 ay kadar ucretsiz, peki sonra? artik vasifli yetismis eleman bile zor is buluyo

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

hocam meslek varmı ? artı olarak gitmek istedigin ülke neresi ? ülkeye göre şartlar degişir sen bi yaz helede gerisi gelir

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Onemli olan gidecegin ulkenin dilini bilmek... Ingilizcen varsa yine is bulabilirsin ama ilk o ulkenin diline hakim olman lazim guzel bir is icin...

Birde avrupada kriz var simdilik,  tamam hersey guzel gorunuyor ama kuculmeler var is yerlerinde...

En kolay gitme yontemi tabiki turistik olarak gitmek.. Gidince orda birisini bulacaksin evleniceksin veya iltica edeceksin.. Baska yolu yok..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

galiba bi biz gelişiyoruz abd batıyor  avrupa krizde ??

memento mori.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar Yurtdışında kimsem yok nasıl gidebilirim orda iş ve  kalıcak yer nasıl ayarlıyabilirim lütfen yardımlarınızı bekliyorum kafama taktım biraz.

-----------------------------

Benm deneyimim var, bağlantılarım var, onlarca cv yolluyorum bir bok olmuyo kardeş. Yani burdan işi tek tabanca bağlamak zor. Senin gibi biri bana ayaralasınla nerdeyse imkansız..

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

bence otur oturdugun yerde hocam

ne isin var gurbette

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
Toplam Hit: 834 Toplam Mesaj: 7