folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Yurtdışı Kaynaklı Sitelere Giremiyorum (Acil)

Yurtdışı Kaynaklı Sitelere Giremiyorum (Acil)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

başlık biraz sakat gibi ama durum acil biraz. birazdan bir iş görüşmesi yapacağım firma ile ancak ne maili açabliyorum doğru dürüst ne de

skype. securitykiss kullanarak sanal vpn üzerinden bağlandım. tahribat, facebook ve kullandığım yabancı mail sunucusuna giremiyorum.

sadece local şeylere giriyorum sanırım ya da öyle bir şey? modemi resetledim, open dns kullanıyordum onu kullandım hatta arkadaşın bir

ağına bağlandım, farklı browserdan denedim,dns ön belliğini temizledim ama durum aynı. hadi browser i geçeyim, skype açılıyor ama kişi

ekle diyince eklemiyor, bağlantı yok gibi bir şey diyor.. problem nedir anlamadım. şuan bu şekilde görüşme yapabilrim ama biraz yavaş olur

ve iletişimde sıkıntı çıkacağını düşünüyorum zaten akk yüzünden 3 mbit e düştü hız.. 

problemi çözdükten sonra konu silinebilir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

ttnetin yurtdışı çıkışları ile ilgili olabilir  bendede benzer sorunlar var öğlenden beri. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

o zaman böyle zamanlamanın içine tüküreyim yaa..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek

Bende de sorun vardı. PoP'larda sorun var heralde. Şimdilik düzeldi gibi.

http://home.netone.com.tr/sonuc.asp

Bu bölümde Netone network altyapısında belirtilen tarihlerde yaşanan problemler hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu bilgiler herhangi bir pop noktasındaki bir network problemi, cihaz arızası, Türk Telekom, uydu, peering bağlantıları, genel dialup bağlantı problemleri gibi aldığınız hizmeti etkileyecek ya da etkilemeyecek tüm problemleri içerir.

ZINDIK tarafından 22/Kas/12 17:48 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1187 Toplam Mesaj: 4