Yurtdışı Kaynaklı Sitelere Giremiyorum (Acil)
-
başlık biraz sakat gibi ama durum acil biraz. birazdan bir iş görüşmesi yapacağım firma ile ancak ne maili açabliyorum doğru dürüst ne de
skype. securitykiss kullanarak sanal vpn üzerinden bağlandım. tahribat, facebook ve kullandığım yabancı mail sunucusuna giremiyorum.
sadece local şeylere giriyorum sanırım ya da öyle bir şey? modemi resetledim, open dns kullanıyordum onu kullandım hatta arkadaşın bir
ağına bağlandım, farklı browserdan denedim,dns ön belliğini temizledim ama durum aynı. hadi browser i geçeyim, skype açılıyor ama kişi
ekle diyince eklemiyor, bağlantı yok gibi bir şey diyor.. problem nedir anlamadım. şuan bu şekilde görüşme yapabilrim ama biraz yavaş olur
ve iletişimde sıkıntı çıkacağını düşünüyorum zaten akk yüzünden 3 mbit e düştü hız..
problemi çözdükten sonra konu silinebilir
-
ttnetin yurtdışı çıkışları ile ilgili olabilir bendede benzer sorunlar var öğlenden beri.
-
o zaman böyle zamanlamanın içine tüküreyim yaa..
-
Bende de sorun vardı. PoP'larda sorun var heralde. Şimdilik düzeldi gibi.
http://home.netone.com.tr/sonuc.asp
Bu bölümde Netone network altyapısında belirtilen tarihlerde yaşanan problemler hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu bilgiler herhangi bir pop noktasındaki bir network problemi, cihaz arızası, Türk Telekom, uydu, peering bağlantıları, genel dialup bağlantı problemleri gibi aldığınız hizmeti etkileyecek ya da etkilemeyecek tüm problemleri içerir.
ZINDIK tarafından 22/Kas/12 17:48 tarihinde düzenlenmiştir