Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Yurtdisi Kitap Gonderimi
Yurtdisi Kitap Gonderimi
-
selamlar,
yurtdisinda yasayan arkadaslar kitap islerini nasil hallediyorsunuz? Turkiye'de 10 lira olan kitap amazonda 10$. yok mu soyle yurtdisina gonderim yapabilen ucuz kargo tutarli Turk web siteleri?
kitap yurdun gonderim yapiyor ama kitap tutarindan daha fazla kargo istiyor. bu isi ucuz yollu halledebilecegimiz method bilen var mi?
not: abd spor.
-
epub kullanmayi tercih ediyordum.
bir tane kobo reader aldim, ona internetten epub halini atip okuyordum.
-
ya e-kitap olaylarina baktim ama ben manuel daha cok seviyorum kardesim.
fiziksel kitaptan aldigim hazzi alamiyorum. o yuzden tercihim ucuz kargo opsiyonlarini degerlendirmek.https://www.youtube.com/watch?v=0aYC0CDGYVE
iQsuz tarafından 27/Eyl/21 17:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam yayınevinde çalışıyorum. İstediğin kitapları yaz ne kadara gönderebiliriz bir bakayım
-
@aylmz hocam ozelden listeyi yolladim. tesekkurler ilgin icin.
-
burdaki fiyatlardan göndermen için yardımcı olurum. teliften falan gümrükte kalabilir mi bilemiyorum, hiç kitap yollamadım
10-45 gün sürüyor gelmesi
-
@yolbulucu hocam 40'a kitap olacak. toplamda 20-25 kg falan olur tahminim.
fiyat ne olur? gonderim suresi onemli degil 3 ayda da gelebilir.
-
iQsuz bunu yazdı
@yolbulucu hocam 40'a kitap olacak. toplamda 20-25 kg falan olur tahminim.
fiyat ne olur? gonderim suresi onemli degil 3 ayda da gelebilir.
linkten bak işte hacı,ülkeye göre kg fiyatları yazıyo.
hangi ülke ye yollucan ?
-
link'teki hesaplamaya gore 336$ yapiyor. senin hesabin farklidir belki diye dusundum. abd'ye gonderilecek.
-
@unbalanced konuyu gormus banli oldugu icin benden rica etti. şoyle diyor:
unbalanced kitapyurdu.com dan cok uygun fiyatli kargoyla siparis veriyordu diye yazabilir misin
kitapyurdu'nun uygun gönderim secenegi var. ortalama 20 kitaba kadar ücrette kargo ücretinde pek degisiklik olmuyor -
iQsuz bunu yazdı
link'teki hesaplamaya gore 336$ yapiyor. senin hesabin farklidir belki diye dusundum. abd'ye gonderilecek.
evet öyle bişey tutar. abd dediğin yer 10 bin kilometre ötesi, 30kg kargoyu oraya ucuza yollayabilieceğini sanmıyorum