folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurtdışı Üniversite Hakkında

Yurtdışı Üniversite Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

Beyler ben şuan kocaeli üniversitesinde 2 yıllık İnşaat Teknolojisi okuyorum ve hayırlısıyla bu sene mezun olucam.Türkiyede 4 yıllığa geçiş (DGS) olanağı biraz düşük olduğu için ve özel okullara bi dunya para bayılıp kalitesin eğitim almamak için yurtdışında okumaya karar verdim.Bu konu hakkında yurtdışında okuyan ve meslektaşım olan müridlere bi kaç sorum olucak..

Öncelikle belirteyim bölümümün avantajlarından birisi olan mezun oldukdan sonra İnşaat Mühendisliği ve Mimarlığa geçiş olanağımın olması kafamı karıştırıyor.Bu yaşıma geldim hala hangi mesleği yapacağıma karar veremedim :/

1- Hangi mesleği seçmeliyim ? ( İnşaat M. / Mimarlık )

2- Hangi ülkede bölümüm ile ilgili daha iyi eğitim alabilirm ?

3- Hangi ülkede daha rahat yaşayabilirim ?

Tavsiyelerinizi bekliyorum hayatım sizin ellerinizde :)

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İngiltere Yada Amerika Veyahut bu statüde olmayan bir ülkeye gitme sakin işte bulgar di bosna idi sakin ama sakin . Götüne Girmiş 6 yıldır işin içinden cıkamamiş biri olarak söylüyorum tum arkadaslarim yurt dısında okuyor bilgin olsun Amerika İngiltere Kırgızistan Kazakistan Ve ukrayna. olmak üzere.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

Tavsiye edebilceğin bir ülke varmı hocam ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Qs World Ranking diye bir site var. ordan bolumunle ilgili dunyanin en iyi universite siralamalarini bulabilirisn. Itibar edilen bir iki listeden biridir.

Onun disinda okul parasinin donem basina 10bin dolar civarinda seyrettigini bilmeni isterim. 

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Dostum yalnız inşaat mühendisligi ile mimarlık aynı sektör , yakın meslek gibi görünse de bambaşka işlerdir. ikisi arasında kalmış olman biraz saçma geldi bana açıkçası. o konuda kendi kararını , kendin vermen lazım. hangi mesleği seçmeliyim sorusu sadece insanın kendisine sorabileceği bir sorudur. zaten kendisine o soruyu sorduktan sonra hangi mesleği istediğini anlamıyorsa , o mesleği icra etmesinin de bir anlamı olmaz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Amerika / Chicago ogrenci yeridir 

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

kıbrıs daü

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kartalenes bunu yazdı

Haci Eğitim Dili İngilizce olmayan bir yere aman bulasma Rusca Gibi Yok ögrenirim Bişey olmaz deme eğitim bu bırakamiyorsun ki bırakasin ögrenemiyorsun ki ogrenesin. Aq işi tam bir sacmalik Birinci kısmı . Singapur olur malezya olur yeni zellenda olur avusturalya olur kesinlikle ingilizce olacak japonya cok kaliteli ama Paran yetmez kalirsin oralarda Takashi Olur cıkarsin Gaijin(Yabancı) olarak orada yasarsin. Okul kesinlikle ingilizce olsun amerika en güzel adres bakma okucan yerde para kazanman sart abi Ukraynada ukrayna ac rusyada zaten olacak iş degil. Kari kız olsan bile sex sektöründe sana para vermezler o ruslar varken :D   

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı
    kartalenes bunu yazdı

Haci Eğitim Dili İngilizce olmayan bir yere aman bulasma Rusca Gibi Yok ögrenirim Bişey olmaz deme eğitim bu bırakamiyorsun ki bırakasin ögrenemiyorsun ki ogrenesin. Aq işi tam bir sacmalik Birinci kısmı . Singapur olur malezya olur yeni zellenda olur avusturalya olur kesinlikle ingilizce olacak japonya cok kaliteli ama Paran yetmez kalirsin oralarda Takashi Olur cıkarsin Gaijin(Yabancı) olarak orada yasarsin. Okul kesinlikle ingilizce olsun amerika en güzel adres bakma okucan yerde para kazanman sart abi Ukraynada ukrayna ac rusyada zaten olacak iş degil. Kari kız olsan bile sex sektöründe sana para vermezler o ruslar varken :D   

Aslında ben almanya yı düşünüyorum ama hangi ülke inşaat sektöründe daha kaliteli eğitim verir onu bilmiyorum :/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Dostum hala hangi ulke diye soruyorsun. Egitim istiyorsan ulke yok, universite var, Al bak insaat muhendisligi alaninda 2012de dunyadaki en iyi universiteler siralamasi, ilk 25 i burda. 400 500 kadar bulursun. verdigim sitede yaziyor hepsi

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 862 Toplam Mesaj: 10