folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurtdışı Universitelerine Kayıt Hakkında ?

Yurtdışı Universitelerine Kayıt Hakkında ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Yurt dışındaki bir üniversiteye gitmek istiyorum tercih formunda bu uninin kodunu girsem yeterli oluyor mu ? yoksa direk universiteyle mi temasa geçmem gerekiyor ? Ösym bana , tercihimi tercih formunda yaptığım halde yerleştirildin yada yerleştirilemedin diye zarf atıyor mu ? yurtdısı unileri hakkındaki tüm bürokratik bilgilerinize ihtiyacım var müridler,yardım edin lütfen hayatım söz konusu amq :D

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tercih formuna yazıyon sonra internetten kazandığını görüyon..zarf felan gelmiyo.belgeleri diğer öğrencilerden bulup öğreniyon çünkü yökün söylediği hiç bişeye inanma ya yanlış ya eksik olur!! daha sonra çekip gidiyon beni yök gönderdi diyon.adamlar yök ne lan sen paradan haber ver diyolar ve başlıyosun. başka soru ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    para sorun değil hojada diğer öğrenciler derken ? ben kimse tanımıyorum istediğim uniye giden,gitmiş,gidecek..

evrakları kendi sitesinde de göremedim uninin nerden nasıl evrak edincez ? + ösym nin sitesine ne zaman girip bakmam gerekıyor yerleştirilip yerleştirilemediğimi öğrenmek için ? diyelim ki yerleştirildim ne zaman bu ülkeye gidip kayıt yapmam gerekıyor ? erkenden gidip tekrar dönmeyelim ? geçe kalıpta kayıtları kaçırmayalım :S

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    www.yok.gov.tr sitesinde yurt dışı üni bölümünde yazar onun dısında birsürü forun var yurt dışında benim gibi okuyan öğrencilerin okuduğu rahatça bulursun.la normal ösym sonuçları açıklanınca girip bakıcan?? kayıttan sonra türkiyeye geri dönmeni tavsiye etmem denkliğin yanabilir.bu tip sorunlar var istediğin zaman türkiyeye donemezsin mesela azerbeycanda bir donemde 90 iş günü orda kalmak zorundasın yoksa 5 sene sonra diploma denklik yerine eline verirler!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    türkiyedekilerin suyumu cıktı hoca nie yurtdısı?

Boş sayfaya imza atmam!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

generous bunu yazdı:
    -----------------------------
    türkiyedekilerin suyumu cıktı hoca nie yurtdısı?
    -----------------------------

aldığın diplomanın tanınırlığı,eğitim dilinin rusça olması,yeni ülkeler kültürler öğrenmek vs vs vs vs daha sayıyimmi?

Toplam Hit: 597 Toplam Mesaj: 6