Yurtdışına Cikicak Var Mı 10.08 E Kadar Geçerli 17.4 GB İntermet Var
-
Neredeyse konu başlığında söylemiş olduk
E sim ile yurtdışında (sanırım 40 ülkede geçerli) net paketi almıştım 17.4 GB kaldı
Uygulama mobimatter bunu başka telefona tanıtma için 3 Euro karşılığında yeni QR veriyor bunu girip kullaniyorsunu uyeligmi veririm yüklerseniz yada ben yükler QR veririm
10.08 tarihine kadar geçerli yanmasın boşuna birinin işine yarar
Bana bunu öğreten @emqcer
İsine yarayan PM veya konuya
-
Kullanmak için e-sim şart mı?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Kullanmak için e-sim şart mı?
E sim özelliği olan tel.lazim başkan maalesef
-
Hocam bende S23 Ultra var , Esim oluyor sanırım , nasıl oluyor bu olay? Simkart (fiziksel) gerekmiyor galiba değil mi?
TR de kullanılmıyor mu? Yurtdışı mi gozukuyor e sim tanımlayıca?
-
JiggSaw bunu yazdı
Hocam bende S23 Ultra var , Esim oluyor sanırım , nasıl oluyor bu olay? Simkart (fiziksel) gerekmiyor galiba değil mi?
TR de kullanılmıyor mu? Yurtdışı mi gozukuyor e sim tanımlayıca?
Tr de kullanılıyor onu bende kullanırım ama yurtdışına çıkan varsa bu aralar işi görülsün 3euro ya 16 GB iyi fiyat
-
Buda sosyal muhendislik bence 3€ ver 17.4 GB internet kazan. Aynen sey gibi. Hani mesaj atarlar ya whatsapp tan bu mesaji paylassan hayatin ilelebet ilerleyecek para gelecek gokten derler. Elimi actim gokten para degil hakkaten tasli yagmur yagdi. Toprakli yagmur iste anlayin..hepsi sosyal muhendislik anlayin. Bitcoin madendiciliginde adamlar ekran kartini kullanacak baska ne olsun kral onu yapacagina bi arkadasta satilik 80k 160k gibi botnet agi var. Ufak bir para veriyorsun botnet agi senin istedini yaparsin ama burda murit kardeslerin uzerinden para kazanmayi dusunme. Cunku bir sih var muritlerin basinda. O sih uflese seni valla duman olup ucarsin.
Toolbrowser tarafından 22/Tem/24 00:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Toolbrowser bunu yazdı
Buda sosyal muhendislik bence 3€ ver 17.4 GB internet kazan. Aynen sey gibi. Hani mesaj atarlar ya whatsapp tan bu mesaji paylassan hayatin ilelebet ilerleyecek para gelecek gokten derler. Elimi actim gokten para degil hakkaten tasli yagmur yagdi. Toprakli yagmur iste anlayin..hepsi sosyal muhendislik anlayin. Bitcoin madendiciliginde adamlar ekran kartini kullanacak baska ne olsun kral onu yapacagina bi arkadasta satilik 80k 160k gibi botnet agi var. Ufak bir para veriyorsun botnet agi senin istedini yaparsin ama burda murit kardeslerin uzerinden para kazanmayi dusunme. Cunku bir sih var muritlerin basinda. O sih uflese seni valla duman olup ucarsin.
Sen olayı çok yanlış anlamışsın
Ben yurtdışına çıktım 25 GB net aldım kullandim 22 Euro gibi bir para verdim bunun 17.4 GB i arttı
Bende akşam baktım aynı QR kod başka tele tanitilmiyor bu kod artık geçersiz diyor yeni kod oluştur dedim uygulamaya ,3 Euro ver oluşturayim diyor
Bende boşuna yalan olmasın kullanılsın diye buraya yazdım
Botnet filan alakasız olmus
-
Lazım olanlar için up yapalım en kotu tr de kullanır bitiririm
-
Turkcell Türkiye'de her ne kadar kazik tarifeler veriyorsa kendi iştiraki olan Ukrayna'da baya ucuz internet veriyor. Asagida gösterdiğim ülkelerden birine çıkarsanız 1.99 Euro karşılığında online eSIM alıp 5G internet kullanabilirsiniz. Ben turkiyeye gelince Türk Telekom kullanıyordum fakat en son bunu kullandım daha ucuza geldi. Bir Speedtest sonucu da bırakayım asagiya.