folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Yurtdışına Cikicak Var Mı 10.08 E Kadar Geçerli 17.4 GB İntermet Var

Yurtdışına Cikicak Var Mı 10.08 E Kadar Geçerli 17.4 GB İntermet Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Neredeyse konu başlığında söylemiş olduk

E sim ile yurtdışında (sanırım 40 ülkede geçerli) net paketi almıştım 17.4 GB kaldı

Uygulama mobimatter bunu başka telefona tanıtma için 3 Euro karşılığında  yeni QR veriyor bunu girip kullaniyorsunu uyeligmi veririm yüklerseniz yada ben yükler QR veririm

10.08 tarihine kadar geçerli yanmasın boşuna birinin işine yarar 

Bana bunu öğreten @emqcer

İsine yarayan PM veya konuya

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Kullanmak için e-sim şart mı?

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Kullanmak için e-sim şart mı?

E sim özelliği olan tel.lazim başkan maalesef

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Hocam bende S23 Ultra var , Esim oluyor sanırım , nasıl oluyor bu olay? Simkart (fiziksel) gerekmiyor galiba değil mi? 

TR de kullanılmıyor mu? Yurtdışı mi gozukuyor e sim tanımlayıca?

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

Hocam bende S23 Ultra var , Esim oluyor sanırım , nasıl oluyor bu olay? Simkart (fiziksel) gerekmiyor galiba değil mi? 

TR de kullanılmıyor mu? Yurtdışı mi gozukuyor e sim tanımlayıca?

Tr de kullanılıyor onu bende kullanırım ama yurtdışına çıkan varsa bu aralar işi görülsün 3euro ya 16 GB iyi fiyat

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toolbrowser
    Toolbrowser's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Buda sosyal muhendislik bence  3€ ver 17.4 GB internet kazan. Aynen sey gibi. Hani mesaj atarlar ya whatsapp tan bu mesaji paylassan hayatin ilelebet ilerleyecek para gelecek gokten derler. Elimi actim gokten para degil hakkaten tasli yagmur yagdi. Toprakli yagmur iste anlayin..hepsi sosyal muhendislik anlayin. Bitcoin madendiciliginde adamlar ekran kartini kullanacak baska ne olsun kral onu yapacagina bi arkadasta satilik 80k 160k gibi botnet agi var. Ufak bir para veriyorsun botnet agi senin istedini yaparsin ama burda murit kardeslerin uzerinden para kazanmayi dusunme. Cunku bir sih var muritlerin basinda. O sih uflese seni valla duman olup ucarsin.

Toolbrowser tarafından 22/Tem/24 00:43 tarihinde düzenlenmiştir

Shockman
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    Toolbrowser bunu yazdı

Buda sosyal muhendislik bence  3€ ver 17.4 GB internet kazan. Aynen sey gibi. Hani mesaj atarlar ya whatsapp tan bu mesaji paylassan hayatin ilelebet ilerleyecek para gelecek gokten derler. Elimi actim gokten para degil hakkaten tasli yagmur yagdi. Toprakli yagmur iste anlayin..hepsi sosyal muhendislik anlayin. Bitcoin madendiciliginde adamlar ekran kartini kullanacak baska ne olsun kral onu yapacagina bi arkadasta satilik 80k 160k gibi botnet agi var. Ufak bir para veriyorsun botnet agi senin istedini yaparsin ama burda murit kardeslerin uzerinden para kazanmayi dusunme. Cunku bir sih var muritlerin basinda. O sih uflese seni valla duman olup ucarsin.

Sen olayı çok yanlış anlamışsın 

Ben yurtdışına çıktım 25 GB net aldım kullandim 22 Euro gibi bir para verdim bunun 17.4 GB i arttı

Bende akşam baktım aynı QR kod başka tele tanitilmiyor bu kod artık geçersiz diyor yeni kod oluştur dedim uygulamaya ,3 Euro ver oluşturayim diyor

Bende boşuna yalan olmasın kullanılsın diye buraya yazdım 

Botnet filan alakasız olmus

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Lazım olanlar için up yapalım en kotu tr de kullanır bitiririm

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Turkcell Türkiye'de her ne kadar kazik tarifeler veriyorsa kendi iştiraki olan Ukrayna'da baya ucuz internet veriyor. Asagida gösterdiğim ülkelerden birine çıkarsanız 1.99 Euro karşılığında online eSIM alıp 5G internet kullanabilirsiniz. Ben turkiyeye gelince Türk Telekom kullanıyordum fakat en son bunu kullandım daha ucuza geldi.  Bir Speedtest sonucu da bırakayım asagiya. 

Toplam Hit: 788 Toplam Mesaj: 9
17.4 gb yalan olmasin