Yurtdışına Çıkmak İçin Kaç Ay Ssklı Gösterilmesi Gerek?
-
Hollandaya gidicem 1 hafta geziye fakat orda çalışabilirim diye izin vermeye bilirler.Bu yüzden kaç ay çalışıyor gösterilmem gerekli?Eylül 15 te gidicem ağustos 15 inde 1 aylık yatırılırsa nasıl birşey olur ? ?Kabul edilir mi vize çıkar mı?
Şimdiye kadar yalnızca 9 günlük ssk yatırıldı.Yani 9 gün çalışmış oldum.NAsıl birşey oalcak fikrim yok.
-
Eğer öğrenci isen verirler.
Ailevi durumun iyiyse verirler.
SSK olayı da tamamen ordaki memurun insiyatifinde.
-
Geçmişe dönük sigortana bakıyorlar gitmek için yaptırdığının anlaşılmaması için şimdiden sigorta yaptırman daha iyi olur.
-
yani son bir ay varken yaptırsak zor mu?
öğrenim durumum ise 3 senedir öss ye girmeye çalışıyorum fakat bu sene bulgaristanda okuyacağım sonuçlar bi açıklansın..
-
ben su an kazakistan dayim calisma iznim olmadan buraya geldim herhangi bir sorun yasamadim ve benden kimse ssk falan sormadi 4 ay lisans bekledim diploma durumuna gore lisans alip calisma iznini alabiliyorsun.
-
inanırmısın hoca yurt dışına çıkış aynen tbt misali orda hali vakti yerinde olan bi akraban sana davetiye yolluyacak aynı tbtdeki gibi yani davetiyeyi gönderme hakkı olacak sonra sen burdan banka hesabına bir miktar para yatıracaksın onlarda çömez yani çalışamaz belgesiyle sana izin verecekler biraz şans işi