Yurtdışında Msn
-
agalar yakın bi zamanda yurtdışına çıkacam kız arkadaşımla en ucuz ve uzun nasıl görüşürüz dedi aklımıza msn geldi şimdi aveanın aylık 40 kntöre msn paketi var şimdi bikaç sorum olacak öncelikle 40 kontör bağlantı parasını da kapsıyomu yani sadece 40 kontöre sınırsız msn kullanabilirmiyiz ikincisi birimiz yurtdışında diğerimiz yurtiçinde olacaz kullanabilrmiyiz böyle bişey ?
-
hepsi içinde 40kontör ayrıca yurt dışında avea hattın çekmesse msnde foss olur
-
dostum şevkini kırmayim ama yurtdışından oyle 40 kontöre felan msn yapamassın o tarifelerin hepsi yurtiçi için geçerlidir. yapacağın tek şey bir internet cafeden yada telefonunda wiro varsa wireless çeken bir yerlerde ev telefonun ücretinden konuşmaktır. başka seçenekler arama yok
-
tühhh bhe :( ben de sevindiydim ucuz bi yol bulduk diye :(
-
şu türk telekom un yeni dalgası vardı.adı aklıma gelmiyo telefon görüşmesi gibi o işine yarar
edt : wiro
http://www.dosyakagidi.com/2008/12/trk-telekom-wiro-nedir-nasl.html -
yurt dışında internet yok mu :|
-
nos18 bunu yazdı:
-----------------------------
yurt dışında internet yok mu :|
-----------------------------
Hemde öyle bi varkiiiii. Ama ben burdaki interneti ,internet olarak tanımlamıyoruz -
3 g uyumlu telefonun varsa sömürürsün yurtdışında gittiğin yerleri araştır biraz
-
arkadaşlar mesela şişlide fulya mahallesinde bi tane wireless noktası war yani o çevreyi kapsıyor..
o çevrede bedava olarak interneti kullanmak için telefonumuzda wi-fi olması yeterli mi?
-
İkinizde alın birer Vodafone tek dünya tarifesine geçin.Dakikası 1 kntrden konusun.Fazla pahalıya da gelmez..
Toplam Hit: 1549 Toplam Mesaj: 10