Yurtdışından Alışveriş İçin Rehber Site Türkçeye Çevrilmiş Ürünler Ve Anlatımlar
-
benim bildiğim güzel bir site var www.direkgetir.com burda yurtdışındaki bir sitenin rehberliği yapılmaktadır ürünleri türkçeye çevrilmiş ve nasıl üye olunur nasıl paypal hesabı açılır nasıl alışveriş yapılır çok güzel resimli olarak anlatılmış. fiyatlarda inanılmaz derecede ucuz ve ücretsiz kargo
-
Direkgetir.com dan alışveriş yaptın mı nasıl sağlam mı?
Para güme gitmesin saat beğendim
E: siparişvere tıkladım dealextreme.com'a gitti ne anladım ben bu işten
-
hoca insan şüpheye düşüyor sanırım site senin :|
-
sitebenim sitem doğrudur hala geliştirme aşamasında türkiyede bir ilk. müşteri hizmetlerinden nasıl üye olunacağı nasıl sipariş verileceği anlatılıyor ordan yardım alabilirsiniz. biz kesinlikle sizden hiç bir ücret almıyoruz sadece rehberlik yapıyoruz. rehberliğini yaptığımız site çok güvenilir ve ünlü bir sitedir güvenirliliğine ben kefilim etraftanda araştırabilirsiniz. daha ucuzu daha güveniliri gerçekten yok
-
golddragon_sx bunu yazdı:
-----------------------------
sitebenim sitem doğrudur hala geliştirme aşamasında türkiyede bir ilk. müşteri hizmetlerinden nasıl üye olunacağı nasıl sipariş verileceği anlatılıyor ordan yardım alabilirsiniz. biz kesinlikle sizden hiç bir ücret almıyoruz sadece rehberlik yapıyoruz. rehberliğini yaptığımız site çok güvenilir ve ünlü bir sitedir güvenirliliğine ben kefilim etraftanda araştırabilirsiniz. daha ucuzu daha güveniliri gerçekten yok
http://www.tahribat.com/Forum-Manyak-Bi-Cin-Alis-Veris-Sitesi-Buldum-Kargo-Onlardan-73573/site zaten epey populer tarikatta ama senin site üzerinden yönlendirme yapılıyor oraya
sonuçta kart bilgileri filan giriliyor sorun olurmu diye düşünüyor insan :|
benim düşüncem tabi fikir güzel devamını dilerim...
-
-----------------------------Merhaba,
Konu mesajinda bildigim guzel bir site var demissiniz, bu mesajda ise benim site demissiniz..Ben mi yanlis okudum acaba..
Ayrica rehberlik yaptiginizi,herhangi bir ucret almadiginizi yazmissiniz..Yani sorgulamak bana dusmez tabi ama kimse hayrina bir is yapmaz bence..(Ticaret sektöründe)
Kolay gelsin..
-
Deal'in aracılık hizmetini kullanıyor.
Başka bir numarası yok. Direk deal'den alın gitsin.
-
Kreyzi bunu yazdı:
http://www.tahribat.com/Forum-Manyak-Bi-Cin-Alis-Veris-Sitesi-Buldum-Kargo-Onlardan-73573/site zaten epey populer tarikatta ama senin site üzerinden yönlendirme yapılıyor oraya
sonuçta kart bilgileri filan giriliyor sorun olurmu diye düşünüyor insan :|
benim düşüncem tabi fikir güzel devamını dilerim...
-----------------------------demek istediğinizi anladım ancak kesinlikle bizim sitemizde kartbilgilerinin giriş yapılabileceği hiçbir yer yok. biraz incelerseniz sizde anlarsınız olay sadece rehberlik
hiç bir şekilde sizden ücret veya kredi kartı bilgisi almıyoruz üyü olma şartıda yok. sadece yorumlar gibi şeyler için isterseniz üye olabilirsiniz. teşekkürler.
-
husnuweb bunu yazdı:
Deal'in aracılık hizmetini kullanıyor.
Başka bir numarası yok. Direk deal'den alın gitsin.
-----------------------------(site hala gelişim aşamasındaa çok çok yeni tabiki bazı eksikleri var bazı şeyler zamanla yerine outuracak ozaman eminim sizin içinde faydalı yönleri olacaktır)
Nasıl alındığını bilmeyen ve ingilizcesi olmayan üstelik bu siteyi duymayan türkiyede milyonlarca insan var olaya bencil bakmamak lazım onlar için gerçekten çok iyi bir fırsat
aynı ürüne 10tl verceklerine kapılarına kadar gelenini 3tl ye almak var
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------Merhaba,
Konu mesajinda bildigim guzel bir site var demissiniz, bu mesajda ise benim site demissiniz..Ben mi yanlis okudum acaba..
Ayrica rehberlik yaptiginizi,herhangi bir ucret almadiginizi yazmissiniz..Yani sorgulamak bana dusmez tabi ama kimse hayrina bir is yapmaz bence..(Ticaret sektöründe)
Kolay gelsin..
-----------------------------çok eskiden beri biliyorum bu siteyi faka kuralları okadar iyi bilmiyorum hep okuyucu olarak bulundum kurallarını çok iyi bilmediğimden bu şekilde yazmıştım ilk başta sonra düşündümki gerekirse zaten düzeltilir site ismi kaldırılır merak eden olursada pmden atablirim linki.(ayrıca site sahibi olduğumu pek sölemek istememiştim kararsız kalmıştım yazıyıda ilk zaten benim sitem diye yazıp sonradan değiştirdim bildiğim sitediye anlatım bozukluklarından belli:) )
Para konusuna gelince tabikide bir şekilde para kazanacağız ama bu gerçek anladma sizin cebenizden çıkmıcak dealextreme deki aynı fiyatlardan satın almış olacaksınız
ayrıca her sitenin bir değeri vardır hitap ettiği kitle arttıkça hem kendi değeri hemde reklam değeri artar.
görüşleriniz için teşekkürler