Yurtdışından Avukatlık Bürosundan Mail Aldım
-
Eylül ayında yabancı bir site açmayı planladım, host ve domain aldım, sonra vazgeçtim 1 ay dolmadan hesabı kapattım,
Bugun kanadadan bir avukat mail gönderdiş pdf dosyasında yazılı ve imzalı olarak
benim domainin bir kısmı kendi tescilleriymiş,şöyle göstereyim:
onların sitesi: yyyy.com, benim domain ttttyyyy.com şeklinde
tam anlayamadım ama galiba domaini bu şekilde açık tutamıcagımı kapatmak zorunda oldugumu felan yazmışlar ingilizcem tam yetmedi (zaten öyle bir site yok sadece domain var :)
benim merak ettiğim bu adamlar domain için para verirler mi? :))
bu arada ingilizcesi iyi olan birine dosyayı gönderebilirim iyice tercüme ederse bana iyi olur
-
sen gonder pmle bakak bi
-
ohh.güzel..vallaha güzel.iyi para kazanırsın ordan.
-
Turan-Mete bunu yazdı:
-----------------------------
sen gonder pmle bakak bi
-----------------------------pm gönderdim hocam mail adresini bekliyorum
-
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.google.com/search?hl=en&rlz=1C1GGLS_trTR337TR337&q=playboyturkey+davası&aq=f&aqi=&oq=
http://www.google.com/search?hl=en&rlz=1C1GGLS_trTR337TR337&q=playboyturkiye+davası&aq=f&aqi=&oq=
senin domain neydi?
-----------------------------burdan yazamam hacı domaini
onlardan işte :D
-
domaini elinden alabilirler marka tescili çünkü birde domaini hangi alanda tescilledikleri önemli seni,n siteyi hangi alanda açtığın öenmli eğer tüm alanlarda tescilliyse isim patentliyse yani admalar alırlar domaini elinden sanada ettiğin masrafı verirler kalırsın öyle
o isim hakkını çağrıştıracak anlam bütünğü bozulmadı sürece tüm isimleri onlara ait sayılır
böyle çok davalar açıldı özellikle gsm operatörleri üzerine filan -
hocam dosyayi banda gonderirmisin bakayim ne yazmislar ?
-
Size vermeyi düşünmüyorum. başka bir teklifiniz var mı diye sor. yok derlerse versinler mahkemeye. eğer bu ihtar türkiyedeki bir şirketten gelirse hiç cevap verme. siteyi alamasalar bile kapattırabilirler. yabancı olduğu için cevap atıyoruz. bana da bir sürü ihtar maili geliyor ama şimdiye kadar sitemi alabilen olmadı. bir örnek mail parçası: