folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurtdışından Bilgisayar Almak

Yurtdışından Bilgisayar Almak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

uzun zamandır sanalda yokum şartlar el vermıyor:) nyse Yurtdışında akrabam aracılığıyla kendime laptop aldırdım orda fıyatı 300$ bunu birsekilde kargo veya bşka biryolla türkiye ye sokunca fiyat aynı kalıyormu ? Ya da aynı fıyata ülkeye sokmanın yolu varmıdır?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    kendisi getirirse bir sorun olmaz. Diğer haller de her türlü sorun çıkar bence.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mumkunati yoktur.

Biradere surekli lap top gonderiyorum ustune inatla "hediyedir", "numunedir", "belestir" yazdirmama ragmen her seferinde yaklasik 180tl vergi oduyor ptt den mali alirken.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

arkadaşlar bunun için kota var... o kotada 150€ eğer gönderdiğiniz ürün 150 € yu geçmezse gümrükten normal geçiyor.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Sahte fatura falan yapılsa geçmezmi ? :D

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

fivestar bunu yazdı:
    -----------------------------

Sahte fatura falan yapılsa geçmezmi ? :D

-----------------------------

ben tek tek gümrük yönetmeligini okudum xraydan gecerken adam goruyo aha laptop

acıyo bakıyo 100 € luk bisey

iyi gecsin dio ama bi acıyo en az 300 € luk bisey görevli eleman acıp fiyat tespiti yapıyor nette (nasıl işliyor a yazılan bu)

baktı harbi piyasa da 250 € falan direk depoya koyuyo ondan sonra gecen verginin pul masrafının sınırı yok :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    ne boktan iş bu ya:) gıcık oldum
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

parçalayıp sokma ihtimalin yokmu ? :D hayır bi yolu olmalı sonuçta mesela anakart ı başka şekilde göndersin :D adam derse ki aha laptop abi dersin içi boş bunun 50$ kasası falan bidakine anakart geçerse anlamaz bile zaten falan :D maksat para ödememek

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
Toplam Hit: 1719 Toplam Mesaj: 8