Yurtdışından Cep Telefonu Getirtmek...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu sene üni'den bir sürü arkadaşım work & travel ile amerika yollarına düştü, benim de IPhone almak gibi bi niyetim vardı. Fiyatlar orada bize oranla daha uygun zannımca.. Ama pasaporta işlenmesi gibi bazı problemler var sanırım. Ayrıntısını tam olarak bilmiyorum bu konuda beni bilgilendirebilecek kimse var mı?

Yani ne bileyim, resmi olarak kaç telefon pasaporta işlenebiliyor.

İşlenmeden getirebilir mi? Yani getirse burada imei kırmamız mümkün mü?

Bir de bu telefonun piyasası ne kadar? Oralarda yaşayan müritler vardı sanırım. Bi de kazık yemeyelim...

Şimdiden teşekkürler :P

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    abi işini garantiye almadan getirtme telefonu, bak ben getirttim, pasaport bulurum diye düşündüm, 1 aydır kapalı telefon, tbt dahil hiç biyerde bulamadık pasaportuna kaydettirecek. şimdi umre zamanını bekliyorum. böyle olacağını bilsem biraz daha koyar Türkiye'den alırdım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xCs
    xCs's avatar
    Erkek

yurtdisindan getrdıgınde.en son uc ay ıcınde yurtdısına cıkmıs bırının pasaportyla kayıt ettirebilirisin.yok ben kendim hallederim  imei kendim werrim dıosun masrafsız 1 2 programla halledebılrısın.en azından ben oyle yapıorum.katıy parasıda cuzzi bı fıyat buyutlcek deıl.

GranT Me SerEnity!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    en mantıklısı pasaport ile kaydettirmek. ben gecen aldım kontratlı en mantıklısı böyle fazladan ödediğim en fazla 300 400 lira.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    iPhone için imei değiştirici program var arkadaşım basit bi şekilde değiştirebiliyorsun.Pasaport kaydı yapanlarda var parayla ortalama 100 tl fiyat istiyorlar.Her pasaporta 2 yılda 1 telefon işlenebiliyordu yanlış bilmiyorsam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Senede 1 telefon işletilebiliyormuş..

Ayrıca pasaportun 3 aydan daha kısa bi süre önce yurtdışı çıkışı yapmış olması lazımmış..

Pasaport işi hayal gibi görünüyo. Kırcaz mecburen :)

Peki Iphone fiyatları ne alemdedir? Hazır dolar düşmüşken.. Ebay fiyatları piyasaya göre nasıl falan?

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

bana geldi 

aynı kişi tarafından 2adet giriş yapılabiio sanırım

Telegram @WVesselam
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    bu taraflara gelin bi pasaport çıkartın 200 lira rodosa gidin gelin günübirlik 50 euro sanırım olur pasaportunuz olmuş olur bu iş vesilesiyle...

l enfer c est les autres Sartre ...
Toplam Hit: 2422 Toplam Mesaj: 8