Yurtdışından Cep Telefonu Getirtmek...
-
Arkadaşlar bu sene üni'den bir sürü arkadaşım work & travel ile amerika yollarına düştü, benim de IPhone almak gibi bi niyetim vardı. Fiyatlar orada bize oranla daha uygun zannımca.. Ama pasaporta işlenmesi gibi bazı problemler var sanırım. Ayrıntısını tam olarak bilmiyorum bu konuda beni bilgilendirebilecek kimse var mı?
Yani ne bileyim, resmi olarak kaç telefon pasaporta işlenebiliyor.
İşlenmeden getirebilir mi? Yani getirse burada imei kırmamız mümkün mü?
Bir de bu telefonun piyasası ne kadar? Oralarda yaşayan müritler vardı sanırım. Bi de kazık yemeyelim...
Şimdiden teşekkürler :P
-
abi işini garantiye almadan getirtme telefonu, bak ben getirttim, pasaport bulurum diye düşündüm, 1 aydır kapalı telefon, tbt dahil hiç biyerde bulamadık pasaportuna kaydettirecek. şimdi umre zamanını bekliyorum. böyle olacağını bilsem biraz daha koyar Türkiye'den alırdım.
-
yurtdisindan getrdıgınde.en son uc ay ıcınde yurtdısına cıkmıs bırının pasaportyla kayıt ettirebilirisin.yok ben kendim hallederim imei kendim werrim dıosun masrafsız 1 2 programla halledebılrısın.en azından ben oyle yapıorum.katıy parasıda cuzzi bı fıyat buyutlcek deıl.
-
en mantıklısı pasaport ile kaydettirmek. ben gecen aldım kontratlı en mantıklısı böyle fazladan ödediğim en fazla 300 400 lira.
-
iPhone için imei değiştirici program var arkadaşım basit bi şekilde değiştirebiliyorsun.Pasaport kaydı yapanlarda var parayla ortalama 100 tl fiyat istiyorlar.Her pasaporta 2 yılda 1 telefon işlenebiliyordu yanlış bilmiyorsam.
-
Senede 1 telefon işletilebiliyormuş..
Ayrıca pasaportun 3 aydan daha kısa bi süre önce yurtdışı çıkışı yapmış olması lazımmış..
Pasaport işi hayal gibi görünüyo. Kırcaz mecburen :)
Peki Iphone fiyatları ne alemdedir? Hazır dolar düşmüşken.. Ebay fiyatları piyasaya göre nasıl falan?
-
bana geldi
aynı kişi tarafından 2adet giriş yapılabiio sanırım
-
bu taraflara gelin bi pasaport çıkartın 200 lira rodosa gidin gelin günübirlik 50 euro sanırım olur pasaportunuz olmuş olur bu iş vesilesiyle...