Yurtdışından Gelen Tablet Ve Telefonlar İçin Bandrol Parası Alınmaya Başlanacak
-
Cep telefonları için 20 euro, tabletletden (sim kartlı olup olmaması fark etmiyor) 10 euro bandrol parası adı altında vergi alınmaya başlanacakmış.
Çok komik. :) Döviz artıyor diye ülkede Lira kullanımı yaygınlaştırmaya çalıştır ama vatandaştan vergileri Euro ile al.
20 Euro 73 lira gibi bi rakam yapıyor şuan. Yani bundan sonra yurtdışından cihaz alacaksanız üstüne pasaport kaydıyla falan kafadan 200 lira ek ücret ekleyin.
İnat değil mi ? Almıyorum ulan Vestel.
-
beter olsunlar..
daha da beterini bekliyorum inş..
-
orospu çocukları canımızı alacaklar yakında az kaldı.
-
İşin komik kısmı 1 defaya mahsus diyor.Ulan zaten sıfır cihaz 1 defa alınabilir sonra 2.ele düşer
-
Ulan sonra da ülke de adalet var demokrasi var diktatörlük, somurmecilik , beyinsizlik yok diyorlar.
-
yurtdışından yanımızda gelen?
öyle anladım dimi?
-
DJ_Alper bunu yazdı
öyle anladım dimi?
Evet hocam. Son zamlardan sonra millet iyice yurtdışından arkadaş yoluyla telefon aldırmaya başlamıştı.
-
mkyb bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
öyle anladım dimi?
Evet hocam. Son zamlardan sonra millet iyice yurtdışından arkadaş yoluyla telefon aldırmaya başlamıştı.
nası yani kendi telefonumla gelecem ve vergi mi ödeyecem ? türkiyeye tatile gidecem mesela cebimde kendi cep telefonum var ne yapacaklar durudurp vergi mi kesecekler ?
-
Öyle olmaz muhtemelen. Pasaport harcını alırken onuda alırlar. Yurtdışından gelen telefonları yabancı ülke sim kartıyla kullanırsanız imei kaydı gerekmiyor.
Ama Türk operatör sim kartı takarsanız 3 ay içinde kayıt yaptırmak zorundasınız.
Yani bu sene ki tatilin sorunsuz geçer ama seneye gelirsen bi 200 lira vermen gerekecek.
mkyb tarafından 23/Ara/16 14:52 tarihinde düzenlenmiştir