folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yurtdışından Para Kazanabileceğim Ne Getirsem?

Yurtdışından Para Kazanabileceğim Ne Getirsem?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Arkadaşlar malum yurtdışında biçok şey daha ucuz...hatta yarı yarıya...

Yurtdışında çok sağlam bir ekürim var...Haftalık bana istediğim şeyleri gönderebilir...

Şimdi sorum şu ;

Ne getirsem para kazanabilirim?

Telefon,ps3 vs...

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Burayı da alayım...Lazım olur...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Yurtdışından onlarca ülke var hocam, neresi belirmemişsin ama abd ise sanırım cevabım ps4 olur. sahibinden fiyatlara baktım 2k+ hep 

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek
    madrew bunu yazdı

Yurtdışından onlarca ülke var hocam, neresi belirmemişsin ama abd ise sanırım cevabım ps4 olur. sahibinden fiyatlara baktım 2k+ hep 

Irak Hocam...ABD vs değil...Fiyatlar aynı neredeyse...

Telefon gelecek bir tane ama ne getirtsem para kazanırım? Hangi model marka?

PS4 Irak'a geldiğinde her türlü gelecek hocam :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

İlk yenı telefon cıktıgında , yenı model (ki süreklı cıkıyor) sanalpazar , sahıbınden , donanımhaber , vss sıteler uzerınden satıs yaparak sureklı her hafta giris cıkıs yapar ve 5 - 10 ne kadar cıhaz getırebılırse getırır ve iyi kazanırsınız :)

EDİT : Atma sıkma yapmadım , bir ara bu işi yapan bır arkadas vardı , onun arkadası getırıyordu ordan bılıyorum sureklı delı gıbı satıyordu , üstelık EK iş olarak yapmıyordu bunu ... Çalışmıyordu sadece bu işe kosuyordu :)

//

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Canlandıralım. Yurtdışından ne getirsem? Abd-Almanya-Irak üçgeninde sağlam bir arkadaşım var. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IvC
    IvC's avatar
    Erkek

elektronik sigara malzemesi olablir ama gümrük malzemeye el koyabilir yasaklı ürün çünkü

20 yaşında komünist olmayanın kalbi, 40 yaşında komünist olanın aklı yoktur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Hocam abd askerslerinin aldigi askeri urunleri temin edebilme sansiniz varsa iyi bi site ile yada bu isle ugrasan av bayilerine filan saglam satarsiniz. Tanidigim bi kac arkadasim, iraktan bu tarz urunler taktik malzemeler alip burda guzel paraya satiyodu. Felaket ucuz oldugunu soylemistiler.

Edit. Onlari ulkeye siz nasil sokarsiniz gumrukten orasi biraz cetrefilli olabilir. Bahsettigim arkadaslar polisti.

NoToLeRaNcE tarafından 30/Mar/16 02:56 tarihinde düzenlenmiştir

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hocam bana bi iphone getir fiyatını da pm den at ne kadar istiyorsan konuşup anlaşalım :) 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 898 Toplam Mesaj: 9