Yurtdışından Para Kazanabileceğim Ne Getirsem?
-
Arkadaşlar malum yurtdışında biçok şey daha ucuz...hatta yarı yarıya...
Yurtdışında çok sağlam bir ekürim var...Haftalık bana istediğim şeyleri gönderebilir...
Şimdi sorum şu ;
Ne getirsem para kazanabilirim?
Telefon,ps3 vs...
-
Burayı da alayım...Lazım olur...
-
Yurtdışından onlarca ülke var hocam, neresi belirmemişsin ama abd ise sanırım cevabım ps4 olur. sahibinden fiyatlara baktım 2k+ hep
-
madrew bunu yazdı
Yurtdışından onlarca ülke var hocam, neresi belirmemişsin ama abd ise sanırım cevabım ps4 olur. sahibinden fiyatlara baktım 2k+ hep
Irak Hocam...ABD vs değil...Fiyatlar aynı neredeyse...
Telefon gelecek bir tane ama ne getirtsem para kazanırım? Hangi model marka?
PS4 Irak'a geldiğinde her türlü gelecek hocam :)
-
İlk yenı telefon cıktıgında , yenı model (ki süreklı cıkıyor) sanalpazar , sahıbınden , donanımhaber , vss sıteler uzerınden satıs yaparak sureklı her hafta giris cıkıs yapar ve 5 - 10 ne kadar cıhaz getırebılırse getırır ve iyi kazanırsınız :)
//
EDİT : Atma sıkma yapmadım , bir ara bu işi yapan bır arkadas vardı , onun arkadası getırıyordu ordan bılıyorum sureklı delı gıbı satıyordu , üstelık EK iş olarak yapmıyordu bunu ... Çalışmıyordu sadece bu işe kosuyordu :) -
Canlandıralım. Yurtdışından ne getirsem? Abd-Almanya-Irak üçgeninde sağlam bir arkadaşım var.
-
elektronik sigara malzemesi olablir ama gümrük malzemeye el koyabilir yasaklı ürün çünkü
-
Hocam abd askerslerinin aldigi askeri urunleri temin edebilme sansiniz varsa iyi bi site ile yada bu isle ugrasan av bayilerine filan saglam satarsiniz. Tanidigim bi kac arkadasim, iraktan bu tarz urunler taktik malzemeler alip burda guzel paraya satiyodu. Felaket ucuz oldugunu soylemistiler.
Edit. Onlari ulkeye siz nasil sokarsiniz gumrukten orasi biraz cetrefilli olabilir. Bahsettigim arkadaslar polisti.
NoToLeRaNcE tarafından 30/Mar/16 02:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam bana bi iphone getir fiyatını da pm den at ne kadar istiyorsan konuşup anlaşalım :)