folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yurtdışından Ülkeye Giriş Yasağını Kaldırma

Yurtdışından Ülkeye Giriş Yasağını Kaldırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yurtdışında yaşayan veya avukat olan yani bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum

Türkiyeye girişi 1 yıl yasaklı ( ocakta sona eriyor ban yemesi) birisi var.

daha erken Türkiyeye gelmesi için şöyle birşey düşündüm olabilirmi konsolos yürütmesine göre bilmiyorum yasalar cart curt

Türkiyeden birisiyle evlenmesi şartıyla giriş yapabilir mi daha erken yani ocağı beklemesine gerek kalmadan

bu durumda avukatlarmı daha iyi bilir bu konuyu konsolos mu ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

dostum benden sana bir mürid tavsiyesi.Çok çok erken davranıyorsun bazı şeyler için.İnsanları tam anlamıyla tanımadan ciddi işlere girişiyorsun.Adımlarını atarken 2 kere düşün derim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Fotoğraf

:)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

Fotoğraf

:)

Benim sana sölediğimle hiç alakasız bişeyde neyse.İnşallah sonu senin için hayırlı olur :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

fransa ise profilimdeki adrese git.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

up'layayım bu konuyu . tbt'de sevdiğim muritlerden . 

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

Hocam evlilik yoluyla neden daha erken girebilsinki? Alakasi yok. Avukat a danisman lazim kesin..

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

Hocam arnavutlukta bir kereye mahsus isim değiştirme hakkı vardı, herhangi bir ülkeye giriş yasağı olanlar ismini değiştirip tamamen yasal yollardan ülkeye bir sonraki ay giriş yapabiliyorlardı her ne kadar 5 yıllık yasakları olsada.

Yada gidip bir başka ülkenin vatandaşlığını alıyorlardı, öyle tekrar giriyorlardı.

Türkyie orta asya, kafkasya, balkan ve orta doğu ülkerine çok sorun çıkartan bir ülke artık pasaportlar biometrik olduğundan yasal boşluklardan yararlanıp giremiyorsun. Senin parmak izine ban koyuyor adam

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
Toplam Hit: 1173 Toplam Mesaj: 8