Yurtdışından Ülkeye Giriş Yasağını Kaldırma
-
yurtdışında yaşayan veya avukat olan yani bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum
Türkiyeye girişi 1 yıl yasaklı ( ocakta sona eriyor ban yemesi) birisi var.
daha erken Türkiyeye gelmesi için şöyle birşey düşündüm olabilirmi konsolos yürütmesine göre bilmiyorum yasalar cart curtTürkiyeden birisiyle evlenmesi şartıyla giriş yapabilir mi daha erken yani ocağı beklemesine gerek kalmadan
bu durumda avukatlarmı daha iyi bilir bu konuyu konsolos mu ?
-
dostum benden sana bir mürid tavsiyesi.Çok çok erken davranıyorsun bazı şeyler için.İnsanları tam anlamıyla tanımadan ciddi işlere girişiyorsun.Adımlarını atarken 2 kere düşün derim.
-

:)
-
kaygusuz bunu yazdı

:)
Benim sana sölediğimle hiç alakasız bişeyde neyse.İnşallah sonu senin için hayırlı olur :)
-
fransa ise profilimdeki adrese git.
-
up'layayım bu konuyu . tbt'de sevdiğim muritlerden .
-
Hocam evlilik yoluyla neden daha erken girebilsinki? Alakasi yok. Avukat a danisman lazim kesin..
-
Hocam arnavutlukta bir kereye mahsus isim değiştirme hakkı vardı, herhangi bir ülkeye giriş yasağı olanlar ismini değiştirip tamamen yasal yollardan ülkeye bir sonraki ay giriş yapabiliyorlardı her ne kadar 5 yıllık yasakları olsada.
Yada gidip bir başka ülkenin vatandaşlığını alıyorlardı, öyle tekrar giriyorlardı.
Türkyie orta asya, kafkasya, balkan ve orta doğu ülkerine çok sorun çıkartan bir ülke artık pasaportlar biometrik olduğundan yasal boşluklardan yararlanıp giremiyorsun. Senin parmak izine ban koyuyor adam