Yurtiçi Kargo Ceo'su Kim?
-
Hocalar şu an aktif görevdeki ceo kim?
Google amcadan baktım tam emin olamadım.
Bi şubesini kargomu geldiği günden itibaren dağıtıma çıkarmayıp günlerce beklettiği için aynı neden ötürü 3 defa şikayet ettim. 3 defasında da gereken cezai işlemi uyguladık dediler. Ama gelin görün yine aynı davranışı sergiliyorlar.
Yine kargom 3 gündür şubede bekletiliyor.
O yüzden artık tüm yetki kademelerini bi koşuda atlayıp direk genel müdürü mail atmaya karar verdim.
mail adresi olarak isim soyisim @yurticikargo.com seklinde deneme-yanılma yöntemini deneyeceğim.
-
su anki yönetim kurulu baskanı, arıkan holding'in sahibi olan ibrahim arıkan. o olmasa da ebru arıkan'a ulasabilirsin, yönetimde kendisi.
-
Sağolasın Andrei
-
babam sağ koluyduda ozamanlar öyle şeyler olmazdı :)
-
yurt içi son dönemde acayip sıçıyor.
gıda maddelerinde bile acil teslim yazılı paketleri sallıyorlar.
büyük şehirde belki şube çok olduğundan büyük şehirde hissedilmiyor olabilir ama ufak şehirlerde acayip sıçıyorlar.
-
arikan holding domaini adına maili tutturdum herhalde. Mail gönderimi hatalı olsa geri dönerdi 15 dakikadır hata bildimi almadım.
Geçen ziraat bankası adına şubede babamı sallamışlar diye ne kadar şikayet departmanı varsa kullanıp mail bildirimi yaptım.
Bankanın oturduğumuz şubesi arayıp babamı bankaya davet etti. Sorun adına konuşup detaylı bildilendirmeyi yapmışlar. Hatta babama; Oğlunuz ortalığı ayağa kaldırmış merkez canımızı okudu filan demiş.
Bu tür sonuç alamadığım durumlarda harbi canım sıkılıyor bende gidebildiğim noktaya kadar zorluyorum. Sesini çıkarmadıkça aynı tas aynı hamam anlayışına devam ediyorlar.
-
Sikayetvar . Com benim bu tarz problemlerimi hep en guzel sekilde halletti
-
ne oldu senin kargo işe ulaştınmı kimseye banada mail adresi lazım :)
-
Mature fakat çok da kötü değil...