folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurtiçi Kargo Kurye Çağırma Ücreti?

Yurtiçi Kargo Kurye Çağırma Ücreti?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

D&R yanlış ürün gönderdi değişim için gönderecem. Ama yürüme mesafesinde yurtiçi kargo yok. Kapıya kurye çağırsam fiyatı ne civarda olur hiçbir bilgi bulamadım. Alıcı ödemeli gönderecem bir de.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam zaten anlasmalı kargoyla yolladılarsa ve gelen ürün yanlıssa onların halletmesi gerekir kurye isini.

kargoların bu sekilde paralı bir "gelip alayım" servisi yoktur, en azından benim bildigim kadarıyla yok.

lakin sen zaten o firmayla kargoyu göndereceksen sayet, arayıp anlatırsın durumu, o firmayı kullanacagın icin gelip alabilirler ekstra bir masraf olmadan.

Andrei tarafından 11/Nis/14 22:22 tarihinde düzenlenmiştir

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek

Kurye çağırma ücreti kargo ücretine ekleniyor, 1.5-2.5 tl civarıydı herhalde. Ama alıcı ödemeli göndereceksen D&R öder parayı. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    zigor bunu yazdı

Kurye çağırma ücreti kargo ücretine ekleniyor, 1.5-2.5 tl civarıydı herhalde. Ama alıcı ödemeli göndereceksen D&R öder parayı. 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek

ykda çalıştım dr ye gönderecek ve onlar ödeyecekse ücret yok ücretsiz adresinden alırlar 444 99 99

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    rewolt84 bunu yazdı

ykda çalıştım dr ye gönderecek ve onlar ödeyecekse ücret yok ücretsiz adresinden alırlar 444 99 99

Rewolta sor rewolt a :-)

Yillarini verdi mk yK suna :)

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi

Ben kutusunda telefon gönderdim İstanbul dan Bursa ya kapıdan aldı kurye 11 lira tuttu , aşağı yukarı 3 tl falan tutuyor sanırım kapıya kurye çağırmak

hadi sevişelim..
Toplam Hit: 2427 Toplam Mesaj: 7