Yurtiçi Kargo Kurye Çağırma Ücreti?
-
D&R yanlış ürün gönderdi değişim için gönderecem. Ama yürüme mesafesinde yurtiçi kargo yok. Kapıya kurye çağırsam fiyatı ne civarda olur hiçbir bilgi bulamadım. Alıcı ödemeli gönderecem bir de.
-
hocam zaten anlasmalı kargoyla yolladılarsa ve gelen ürün yanlıssa onların halletmesi gerekir kurye isini.
kargoların bu sekilde paralı bir "gelip alayım" servisi yoktur, en azından benim bildigim kadarıyla yok.
lakin sen zaten o firmayla kargoyu göndereceksen sayet, arayıp anlatırsın durumu, o firmayı kullanacagın icin gelip alabilirler ekstra bir masraf olmadan.
Andrei tarafından 11/Nis/14 22:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Kurye çağırma ücreti kargo ücretine ekleniyor, 1.5-2.5 tl civarıydı herhalde. Ama alıcı ödemeli göndereceksen D&R öder parayı.
-
zigor bunu yazdı
Kurye çağırma ücreti kargo ücretine ekleniyor, 1.5-2.5 tl civarıydı herhalde. Ama alıcı ödemeli göndereceksen D&R öder parayı.
-
ykda çalıştım dr ye gönderecek ve onlar ödeyecekse ücret yok ücretsiz adresinden alırlar 444 99 99
-
rewolt84 bunu yazdı
ykda çalıştım dr ye gönderecek ve onlar ödeyecekse ücret yok ücretsiz adresinden alırlar 444 99 99
Rewolta sor rewolt a :-)
Yillarini verdi mk yK suna :)
-
Ben kutusunda telefon gönderdim İstanbul dan Bursa ya kapıdan aldı kurye 11 lira tuttu , aşağı yukarı 3 tl falan tutuyor sanırım kapıya kurye çağırmak