Yurtkur İnternet Dağıtımı Hakkında Birkaç Soru
-
Selam arkadaşlar. Yurtkur sağolsun gayet hızlı bir internet dağıtıyor öğrencilere. Fakat bu internet benim torrent indirmeme mani. Bunu aşmanın bir yolu yordamı var mıdır? hotspot vs bağlantı kuramıyor. utorrent daha önce indirme kuyruğuna aldığım torrentlerde eşlere bağlanmıyor. gelen ağ bağlantısı yok diyor.
-
çzk
-
proksi işe yaramıyor mu ?
-
torrent vs sömüremediği için o hız iyi hacım. sen o bu şu sömürürse ne olacak onun hali ? :)
ücretli vpn ile deneme yap. vpn satıcılarına 1-2 saatlik demo için mail at. işe yarayanı satın alırsın
-
vps kirala ordan indir ordan da direk olarak pc ye indir ?
aşmak için çince bi program vardı aşıyordu ama hız yavaştı yurdun etrafından net bak benim gibi üniversitenin var ise ordan çek
-
PrivitizeVPN hızlı ve kolay
-
proxy bul. torrent ayarlarindan proxy tanimla.
-
manhyak bunu yazdı
Privitize.. olay budur. eyvallah. yasaklı sitelere hemen giriş yaptı. güvenli net olayını devre dışı bıraktı. torrent'de aktif olarak çalıştı. şimdi bu hızla ne arşiv yaparım ben. teşekkürler herkese :)
-
Delegado_Zero bunu yazdımanhyak bunu yazdı
Privitize.. olay budur. eyvallah. yasaklı sitelere hemen giriş yaptı. güvenli net olayını devre dışı bıraktı. torrent'de aktif olarak çalıştı. şimdi bu hızla ne arşiv yaparım ben. teşekkürler herkese :)
Privitize yi pek önermiyorlar.... Program badware dolu..
http://malwaretips.com/blogs/remove-privitize-vpn-virus