folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yüz Yılda Bir Yaşanacak O Ana Hazır Mısınız?

Yüz Yılda Bir Yaşanacak O Ana Hazır Mısınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Önümüzdeki Cuma günü hayat boyu bir defa gerçekleşebilecek bir an yaşanacak. Fakat, göz açıp kapayıncaya kadar da geçmiş olacak.

8 Temmuz 1909 tarihinden bu yana ilk defa Cuma günü, tarih ve saatler artan değerle arka arkaya sıralanacak.

Bu 'an'ı yakalamak isteyenlerin tam olarak saat 12:34:56'da gözlerini saatlerinin üzerinden ayırmamaları gerekiyor.
    7 Ağustos'ta işte bu anda tarih ve saat değerleri yani yüzyılın 9'uncu ayında, 8'inci haftasında, 7'inci gününde yanyana koyulduğunda karşımıza 12:34:56/7/8/9 veya 123456789 çıkıyor.

Şimdiden internette bu an ile ilgili birçok blog dolaşıyor ve mesajlar bırakılıyor.
    Kaçıranların çok üzülmesine gerek yok.
    '1' rakamını sevenler de 2011 yılında bir saniyeliğine denk gelecek 11:11:11/11/11/11'i bekleyebilir.
    Ayrıca 11 Kasım dünyada özellikle Birinci Dünya Savaşı'nda fedakarlık gösteren asker ve sivilleri anma günü olarak kutlanıyor.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    bence mesgul insanlar pek umursamayacaktır =)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=91985

(:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Kaçıncı kez açıldı bu konu :=)

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

saati mühim değil ama 03/09/2009 da bana hediye almayı unutmayın :P =))

unutmayın bu anı sadece bir kere yakalayabilirsiniz :P

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    bu konuyu  ben açacaktım sonra dedim bakalım kim açacak buzul tebrikler.

yunusozturk.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

lafım meclisten dışarı

orgazm olan varmı bu durumda niye büyütülüyor medya tarafından o saatte zevkin doruğunamı çkıyorlar aq

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

konu daha önce açıldıysa özürdilerim farketmedim hiç :)

yeah  olm bunu bile kendi lehine çeviriyonya ne diyim ben sana :P menfaatçi insan seni.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 747 Toplam Mesaj: 8