Yüzme Havuzu İst. Anadolu
-
Hocalar benim sakro iliak kemiklerinde ödem çıktı :S dr tavsiyesi yüzmeye gitmem lazım bize en yakın bağlarbaşındaki yüzme havuzu var oraya daha önce giden oldumu ? (GS Ergun Gürsoy olimpik havuz) diyede geçer.
birde bir sorum var olm bü yüzücü gözlükleri kafaya daha doğrusu GÖZE nasıl oturmalı ben bi tane aldım ayarlıyayım dedim M beden ama sıkıştırdıkça oda kemiklerimi sıkıştırdı lan bu bide bunların göze vatos gibi yapıması lazım değilmi ? su sızdırmasın diye
-
Hocam oncelikle gecmis olsun. Gozluge gelince; gozluk alirken lastigini kafana gecirmeden denemelisin. Camlari goz cukurlarina uygun olmasi gerekir. Sikmamasi lazim, bol da olmamasi lazim.
*Genis(cami daha oval, yassidir)
*Panaromik(gozu maske gibi cevreler)
bunlardan birini uygun olanini yani lastigini takmadan gozune bastiricaksin. Gozune vakum yapmasi gerekecek tabiki. Asiri vakum seni yuzme sirasinda rahatsiz eder. Ona da dikkat etmen lazim. Bastirdiktan sonra basini yere dogru egdiginde dusmuyosa yeterlidir.
Tavsiyem spor malzemeleri satilan magazalardan deneyerek alman. Speedo yada Arena nin modelleri isini gorecektir.
Not:yuzucu degilim, pekte aram yoktur:) decathlonda 1,5 yil calistim su sporlari malzemelerinin oldugu bolumde bilgiler ordandir.
-
hocam gözlüğü suya sokmadan malesef tak olarak sana uygun olup olmadığını anlamazsın vakum tam olarak suda etkisini gösterecektir birde denerken direk düm düz gözüne vakumlama altta ufak bi boşluk bırakarak vakumla en son o altı da bastır ayrıca aldıktan sonra kullanırken sürekli takıp çıkartma buğu yapar takmadan önce dilinle camları içerden yalarsan oluşan buğuyu ve bozuk netliği düzeltirsin .
sıkma olayına gelirsek şöyle söyliyim yarış gözlükleri mesela lastiksizdir onu takarlar gözüne ve gözleri yerinden çıkıcak gibi olur sıkı olması normaldir
-
Hacı tavsiyem gittiğin yer biraz kaliteli olsun ve mutlaka ayaklarını sakın.Terliksiz gezme havuz kenarında.Mantar kaptım ben havuzdan :|
-
ataşehirde gidiyorum ben spor salonu yüzme saunada var bir bak istersen ataşehirde yeri.
-
erick hocam saol açıklama için bende ki gözlük şu adidasın M yazıyor sanırım S bulsam daha iyi olucak yarın bi değiştirmeye gideceğim
http://www.sportakil.com/?urun-4378-adidas-unisex-yuzucu-gozlugu-x15649-fulcrum-1pc
@archair hocam orası iimiş ama ataşehir bana uzak maalesef ora gelmek için 2 vasıta değiştirmeliyim artı 1 saate yakında yol gitmek zorunda kalırım daha fazlada olabilir :| şekil bi yere benzio orada fiyatları nasıl ki ?
-
archair23 bunu yazdı
ataşehirde gidiyorum ben spor salonu yüzme saunada var bir bak istersen ataşehirde yeri.
dostum nekadar verıyorsun buna aylık